Ο Michael Giacchino κάνει ντεμπούτο ως σκηνοθέτης

Ο βραβευμένος συνθέτης του Hollywood θα δοκιμάσει την τύχη του στο τιμόνι μιας νέας ταινίας μικρού μήκους.

Ο Michael Giacchino θα δοκιμάσει την τύχη του στην καρέκλα του σκηνοθέτη με το "Monster Challenge". Δηλαδή, με μια νέα ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστές τους Patton Oswalt και Ben Schwartz, η οποία θα κάνει πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του Fantastic Fest, όπως μάθαμε από το Slashfilm.

Το Fantastic Fest είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ταινιών τρόμου,

φαντασίας, επιστημονικής φαντασίας και δράσης των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο όμως "περιέχει και προβάλλει γενικά φανταστικές ταινίες από όλον τον κόσμο". Φέτος, θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στο Alamo Drafthouse South Lamar του Austin του Texas.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη σύνοψη της ταινίας μικρού μήκους, παρακάτω:

Ο γνωστός συνθέτης Michael Giacchino εκτοξεύει έναν άτυχο Patton Oswalt (ο οποίος θα υποδύεται τον εαυτό του) σε μια εξωφρενική σειρά προκλήσεων μέσα από έναν, μολυσματικά σαχλό, φόρο τιμής του Giacchino, στα εκκεντρικά show παιχνιδιών της Ιαπωνίας.

Ο Patton Oswalt, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, δημοσίευσε την αφίσα της ταινίας, η οποία θα διαρκεί 13 λεπτά και θα περιέχει τους Dermot Mulroney, Amy Brenneman, Taishi Mizuno, Ann Madox και Teruko Najakima στο cast της, εκτός των Oswalt και Schwartz.

Hey guys! I’m in this insane short film with @rejectedjokes! It premieres at @fantasticfest on the 20th! @m_giacchino directs! I hope you guys go see it! pic.twitter.com/hM2IW7osRG

— Patton Oswalt (@pattonoswalt) 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Giacchino είναι γνωστός στο Hollywood για τη δουλειά του σε όλες τις ταινίες, τις οποίες είχε αναλάβει να… ντύσει με το soundtrack του. Ο συνθέτης έχει στο βιογραφικό του ταινίες της Disney και της Pixar όπως, "The Incredibles", "Ratatouille", "Up", "Inside Out", "Zootopia", "Doctor Strange", "Rogue One" αλλά και ταινίες δράσης όπως, "Mission: Impossible III", "Star Trek", "Super 8", "Mission: Impossible – Ghost Protocol" και "Star Trek Into Darkness". Εκτός αυτών, έχει δημιουργήσει το soundtrack των σειρών "Lost", "Alias" και "Fringe" αλλά και των βιντεοπαιχνιδιών "Medal of Honor" και "Call of Duty".

Ο γνωστός συνθέτης έχει βραβευτεί με βραβεία Grammy, ένα βραβείο Emmy αλλά και με Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ για τη δουλειά του στην ταινία "Up".

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceBiennale 75: Cuarón, Λάνθιμος και Netflix οι μεγάλοι νικητές της ΒενετίαςΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 03/09-09/09Οι ταινίες του ΣΚ - 08/09-09/09

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα