Νυρεμβέργη – Πάντερμπορν 0-2: Το ήθελε περισσότερο! (highlights)

Σε παιχνίδι με αρκετές φάσεις, τρία ακυρωθέντα γκολ, χαμένο πέναλτι αλλά και δύο γκολ, η Πάντερμπορν πήρε τη νίκη που τη διατηρεί ψηλά στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι, φάνηκαν καλά διαβασμένοι, είχαν την υπομονή και «χτυπούσαν» όταν τους δίνονταν η ευκαιρία. Μόλις στο έβδομο λεπτό ο Γκριμάλντι απείλησε με δυνατή κεφαλιά ενώ ο ίδιος παίκτης μερικά λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ.

Στο 11, ο 33χρονος, μετά από γύρισμα στην περιοχή του

Μπλίμπλια πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έσπρωξε στα δίχτυα του Κλάους που αιφνιδιάστηκε, για να γίνει το 0-1.

Ο Κόντε στο 30 είχε δοκάρι για την ομάδα του Κβάσνιοκ και ένα λεπτό αργότερα ο Οκουνούκι σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR, που έδειξε πως ο Ιάπωνας ήταν εκτεθειμένος.

Η Νυρεμβέργη έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία με Σλάιμερ και Ουζούν στο 45 και ο Σλάιμερ με κεφαλιά στο 46 νικήθηκε με εντυπωσιακή επέμβαση του Μπόυβνικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χάνγκμπο που είχε περάσει ως αλλαγή κέρδισε πέναλτι στο 51. Ο διαιτητής, χρειάστηκε να ελέγξει το βίντεο για να πάρει την απόφαση να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών. Ο Ουζούν από τα έντεκα μέτρα αρχικά νικήθηκε από τον Ολλανδό πορτιέρε της Πάντερμπορν όμως πήρε το ριμπάουντ για να κάνει το 1-1. Ο διαιτητής, αφού συμβουλεύτηκε τον VAR, ακύρωσε το γκολ, καθώς είχε προηγηθεί διπλή επαφή του Ουζούν πριν την εκτέλεση του πέναλτι.

Στο 61 ο Μουσλίου με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Νυρεμβέργη: Κλάους, Γκιάμερα, Γιέλτς, Χορν, Μπράουν, Φλικ, Γκόλερ(46΄Χάνγκμπο), Κάστροπ(84΄Κάστροπ), Ουζούν(69΄Άντερσεν), Οκουνούκι(76΄Βέκεσερ), Σλάιμερ(84΄Λόκεμπερ)

Πάντερμπορν: Μπόυβινκ, Κούρντα(80΄Χόιερ), Μουσλίου, Χόφμαϊερ, Ζέντερ(79΄Μπράκελμαν), Ομπερμάιρ, Κλάας(71΄Κλέφις), Κόστονς, Μπίλμπια, Γκριμάλντι(80΄Λάιπερτς), Κόντε(56΄Κινσόμπι)

Keywords
Τυχαία Θέματα