ΝΒΑ: Ντουράντ και Γκριν μίλησαν για το περιστατικό του 2018 (vid)

Πολλοί θα θυμάστε την έντονη λογομαχία που είχαν ο Κέβιν Ντουράντ και ο Ντρέιμοντ Γκριν στον πάγκο των Γουόριορς το 2018 γεγονός που όπως ειπώθηκε αργότερα πιθανότατα να ώθησε και τον “KD” στην αποχώρηση του από τους “πολεμιστές”.

Οι δυο παίκτες αγωνίστηκαν κανονικά μαζί με την Team USA στους Ολυμπιακούς αγώνες

του Τόκιο ενώ βρέθηκαν ξανά μαζί και συζήτησαν για το συγκεκριμένο περιστατικό και όχι μόνο με τον “KD” να καταλογίζει ευθύνες στον General Manager της ομάδας Μπομπ Μάιερς αλλά και στον Στιβ Κερ για τους χειρισμούς που μάλλον δεν υπήρξαν.

Αρχικά ξεκίνησε ο Ντρέιμοντ Γκρίν:

“Θέλω να πω κάτι προσωπικό. Από τη στιγμή που αποχώρησες, συνέχεια με… κλωτσούν στον πισινό. Πόσο σε ανάγκασε ο τσακωμός, η διαφωνία μας, να αποχωρήσεις από τους Γουόριορς;”

Ο Κέβιν Ντουράντ τοποθετήθηκε:

“Δεν ήταν τόσο ο τσακωμός, ήταν ότι ο Στιβ Κερ και ο Μπομπ Μάγιερς συμπεριφέρθηκαν σαν να μην έγινε κάτι. Ένιωσα ότι ήταν σοβαρή κατάσταση για την ομάδα. Έβλεπα το “Last Dance”, όταν γύρισε ο Σκότι Πίπεν όλοι του είπαν ότι τα σκάτωσε. Αυτό χρειαζόμασταν κι εμείς, να μας πει κάποιος ότι τα κάναμε μαντάρα. Η επικοινωνία ήταν σημαντική, αλλά δεν δείξαμε κάτι τέτοιο”.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν συνέχισε:

“Όταν γυρίσαμε από το Λος Άντζελες, έμεινα στο αυτοκίνητο για μια ώρα. Μου είπαν ότι έπρεπε να απολογηθώ, απάντησα ότι θα σου μιλήσω, αλλά είπαμε να προσπαθήσουμε το επόμενο πρωί. Τους εξήγησα ότι η κατάσταση είχε χαλάσει. Ήταν θέμα δικό μου και δικό σου. Κατά τη γνώμη μου, ναι, τα σκάτωσαν. Μου είπαν ότι θα με τιμωρήσουν για έναν αγώνα και ξέσπασα σε γέλια, ο Μάγιερς απάντησε ότι δεν περίμενε αυτή την αντίδραση. Ήταν αστείο αυτό που έκαναν. Έπαιξες με τον Γουέστμπρουκ, που κάποιες φορές το παρακάνει, με εμένα, που το παρακάνω, με τον Ίρβινγκ, που το παρακάνει, με τον Χάρντεν, που το παρακάνει”.

Ο “KD” είπε:

“Το ίδιο πιστεύω και εγώ”.

Watch the FULL “Chips” interview NOW https://t.co/iG2bXZkxdB

— Bleacher Report (@BleacherReport) August 18, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα