Ντροπή εις διπλούν...

Βαρέως το πήραν στον ΠΑΟΚ το αποψινό (13/12) αποτέλεσμα στον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, που νίκησε 1-3 στην Τούμπα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League. Από τη μία ο Γιώργος Σαββίδης κι από την άλλη ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησαν για "ντροπή" μετά την αναμέτρηση.
Πρώτος ο Γιώργος Σαββίδης, σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: "Μακάρι να μπορούσα να ξυπνήσω με αμνησία και να ξεχάσω αυτή τη ντροπή".
Το μήνυμα του γιου του Ιβάν Σαββίδη και μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σαφές.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς λίγη ώρα αργότερα στο δικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: "Εντυπωσιακοί οπαδοί, εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Απολογούμαι σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ για την εμφάνιση μας σήμερα. Είναι ντροπή και θέλω να το ξεχάσουμε άμεσα. Έχουμε το στόχο μας τη φετινή σεζόν και θα τον πετύχουμε! Τη Δευτέρα θα δώσουμε την απάντηση". Όπου "στόχος", που αναφέρει ο Πρίγιοβιτς, είναι το νταμπλ στην Ελλάδα, καθώς έβαλε και τις σχετικές συνοδευτικές εικόνες. Πάντως, ούτε ο σέντερ φορ του "Δικέφαλου" απέφυγε το χαρακτηρισμό που έδωσε ο Γιώργος Σαββίδης στην ήττα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

GREAT FANS AND GREAT ATMOSPHERE!!!!⚫⚪ I APOLOGIZE hereby to all Suppprters of PAOK for our Performance tonight. Its a shame that i want to forget asap. We have our target for this year and we will achieve it

Keywords
Τυχαία Θέματα