Ντρισμπιώτη: “Χαίρομαι για το νταμπλ και για το ότι είμαι Ελληνίδα”

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σε ηλικία 38 ετών έγραψε ιστορία κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια στο βάδην με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να μιλά για τους κόπους της, τα συναισθήματά της και τους επόμενους στόχους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ανάλογη επιτυχία που είχε στους άνδρες ο Κορζενιόφσκι: “Ήταν εκεί, με αγκάλιασε μόλις τερμάτισα. Ήταν μεγάλη μου τιμή. Χαίρομαι που έχω πάρει ευρωπαϊκό μετάλλιο, το νταμπλ. Χαίρομαι που είμαι ελληνίδα και το έφερα στην χώρα μου”.

Για το αν θεωρεί πως έκλεισε στόματα με την επιτυχία της μετά την 8η θέση στους Ολυμπιακούς:

“Θα χαρώ τη στιγμή μου, δεν θα πάω στο παρελθόν. Θα έχω να θυμηθώ μόνο τη διαδρομή μου που έκανα μέχρι εδώ. Την προσωπική μου διαδρομή και τίποτα άλλο”.

Για τον επόμενο στόχο: “Έχουμε στόχους, βήμα βήμα. Παγκόσμιο πρωτάθλημα και μετά Ολυμπιακούς Αγώνες”.

Για την προπόνηση ενός βαδιστή: “Είμαι στην Καρδίτσα, αλλά τις βασικές περιόδους βρίσκομαι με τον προπονητή μου σε προετοιμασίες. Έρχομαι στην Αθήνα για να είμαι δίπλα του. Είναι πολύ δύσκολη, πολλά τα χιλιόμετρα, πολύ μοναχική, έχουμε πράγματα να σκεφτόμαστε και εγώ και τα κορίτσια”.

Για την προπόνηση μέσα στη νύχτα: “Υπήρχαν μέρες που είχε πάρα πολύ ζέστη και έπρεπε να βγω για προπόνηση. Όχι τώρα, έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια. Τώρα έχω το χρόνο και μπορεί η οικογένειά μου και με στηρίζει και μπορώ να κάνω την προπόνηση στην ώρα της”.

Για το μήνυμα που στέλνει: “Να μην παρατάνε τα όνειρά τους, έφτασα 38 ετών για να φέρω δύο μετάλλια για τη χώρα μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα