Ντούσαν Βλάχοβιτς: Από μικρός είχε το ταλέντο! (vid)

Ο επιθετικός της Φιορεντίνα έχει κατακτήσει τη Serie A αυτή τη σεζόν, σκοράροντας 17 γκολ (και 2 ασίστ) σε 21 εμφανίσεις. Αυτό δίνει στον νεαρό φορ, αναλογία γκολ κάθε 109 λεπτά, ή 0,82 γκολ ανά παιχνίδι. Αυτός είναι ο λόγος που η Άρσεναλ ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την απόκτηση

του. Οι «κανονιέρηδες» δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα πολύ αυτή τη σεζόν, πετυχαίνοντας μόλις 33 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και έχουν δει περισσότερες κόκκινες κάρτες από ότι έχουν σκοράρει τον Ιανουάριο!
Παραμένουν ερωτηματικά για το μέλλον του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος φαίνεται έτοιμος να φύγει από τον σύλλογο, είτε αυτόν τον μήνα, είτε το καλοκαίρι, ενώ ο Λακαζέτ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει αυτό το καλοκαίρι, θα φύγει επίσης σύντομα από το «Emirates». Ωστόσο, ο Μικέλ Αρτέτα δεν πρόκειται να δει τον Βλάχοβιτς στο Λονδίνο, για να καλύψει το κενό που θα αφήσουν αυτοί οι δύο, αφού ο επιθετικός της Φιορεντίνα θα παραμένει πιστός στον λόγο του και θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Τορίνο.

Η “Γηραιά Κυρία” συμφώνησε στα 75 εκατομμύρια ευρώ με τη Φιορεντίνα για τον Βλαχοβιτς, ο οποίος φαίνεται έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο Τορίνο, πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Αυτές τις ημέρες ένα μη επαληθευμένο βίντεο του ως δεκάχρονου νεαρού έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Θα δείτε τον Βλάχοβιτς να παίζει ποδόσφαιρο σε κλειστό χώρο στο Βελιγράδι, να σκοράρει γκολ για πλάκα σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube.

Keywords
Τυχαία Θέματα