Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ετοιμάζεται για την προεδρία ο Ζάετς

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει την απόλυτη στήριξη των οπαδών της κροατικής ομάδας Ο Ζάετς τόνισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδα, όποτε τον χρειαστεί.

Χαρακτηριστικά, ο Ζάετς δήλωσε: «Πάντα έλεγα πως θα είμαι δίπλα στην Ντινάμο όποτε με χρειαστεί. Όταν οι εκπρόσωποι των οπαδών επικοινώνησαν μαζί μου, αναλύοντας μου την κατάσταση στην ομάδα και παρουσιάζοντας μου μια λίστα ατόμων με συγκεκριμένο όραμα και πρόγραμμα δε μου

πήρε πολύ για να δελεαστώ. Σε συζητήσεις που είχα μαζί τους διαπίστωσα πως πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους με αξιοσέβαστη καριέρα, οι οποίοι αγαπούν την Ντινάμο και θέλουν να βοηθήσουν».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό: «Μου θυμίζει την κατάσταση που υπήρχε όταν ανέλαβα τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο ήταν και εκεί, όταν συνεργάστηκα με τον φίλο μου, Βαρδινογιάννη. Εκείνος από την επιχειρηματική πλευρά και εγώ από την αθλητική. Δουλεύαμε σκληρά κάθε μέρα φτιάχνοντας μια πυραμίδα με αρμοδιότητες όπου ήξερε ο καθένας τι έκανε. Ήταν κάτι που λειτούργησε αφού το 2004 κατακτήσαμε το νταμπλ, ενώ τροφοδοτήσαμε με εφτά διεθνείς ποδοσφαιριστές την εθνική Ελλάδας όταν κατέκτησε το Euro 2004. Ανάλογη δουλειά μας περιμένει στην Ντινάμο, αφού πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά και να τροφοδοτούμε με παίκτες την εθνική Κροατίας».

Επίσης, μίλησε και για τους «Bad Blue Boys»: «Όπως είχα πει τότε και συνεχίζω να λέω, δεν έπρεπε να ταξιδέψουν στην Αθήνα. Είμαι χαρούμενος που δεν αποδείχθηκε πως ο δολοφόνος ήταν κάποιος εξ αυτών. Πλέον η διαδικασία βρίσκεται στην πλευρά της ελληνικής δικαιοσύνης. Αγαπούν τον σύλλογο για αυτό πάντα θα πρέπει να μιλάς μαζί τους, κάτι που έκανα στο παρελθόν και θα συνεχίζω να κάνω»

Τέλος, τη στήριξή του προς τον Ζάετς εξέφρασε ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, για τον οποίο δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ζβόνιμιρ για την υποστήριξη του. Ανταλλάξαμε απόψεις αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες. Ευχαριστώ επίσης πρώην παίκτες, συμπαίκτες και φίλους που επικοινώνησαν μαζί μου για να με υποστηρίξουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα