Ντε Μπουρ για Άγιαξ: «Δεν μπορείς να φτιάξεις σοκολάτα από σκα@@»

Άσχημο το ξεκίνημα του Άγιαξ τη φετινή σεζόν τόσο στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όσο και στο Europa League. Ο «Αίαντας» ύστερα από έξι παιχνίδια στην Eredivisie μετρά μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο Άγιαξ βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με μόλις πέντε βαθμούς.

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League

μετά τις δύο αγωνιστικές στους ομίλους είναι στην 3η θέση με μόλις δύο βαθμούς, ύστερα από δύο ισοπαλίες με Μαρσέιγ και τους «κιτρινόμαυρους». Θέση για τα όσα συμβαίνουν στο «στρατόπεδο» του Άγιαξ πήρε ο Ρόναλντ ντε Μπουρ. Ο άλλοτε θρύλος του «Αιάντα» μίλησε με πολύ άσχημο τρόπο για την εικόνα του κλαμπ.

«Μπορεί να φαίνεται σκληρό, αλλά δεν μπορείς να φτιάξεις σοκολάτα από σκα@@. Είμαι πραγματικά ανήσυχος, δεν ξέρω πού πάει όλο αυτό. Δεν έχω τίποτα εναντίον των παιδιών που έχουν έρθει. Είναι χαρούμενοι που παίζουν στον Άγιαξ, αλλά δεν είναι δυνατόν να φέρνουν τόσους παίκτες δεύτερης κατηγορίας και να πιστεύουν ότι θα έχουν υψηλότερο επίπεδο. Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Παρακολούθησα την ήττα από την Άλκμααρ την Κυριακή. Το ματς ήταν τρομερά κακό», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα