Νταβίντ Λουίζ «Να επιστρέψουμε με θετικό τρόπο»


Η ήττα από την Τότεναμ πλήγωσε την Τσέλσι. Είναι ένα αποτέλεσμα που συζητήθηκε αρκετά κι ακόμη απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας του Μαουρίσιο Σάρι. Κι επειδή η απογοήτευση που προήλθε στις τάξεις των φίλων της ομάδας, επιστρατεύτηκε ο Νταβίντ Λουίζ να τοποθετηθεί σχετικά. Ο βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας αναφέροντας τα εξής: «Θαρρώ πως τα πηγαίναμε περίφημα μέχρι το Σάββατο, με τη συγκεκριμένη βραδιά να μην είναι και τόσο καλή για μας.
Δεν παίξαμε καλά, εν αντιθέσει με την Τότεναμ. Πρέπει να έχουμε την ταπεινότητα να το παραδεχτούμε και να ομολογήσουμε πως έλεγξαν τον αγώνα. Δεν ήταν καλό, σε σχέση με όλα όσα κάναμε ως τώρα στη σεζόν, σε κάθε τομέα, αμυντικά, επιθετικά, δεν είχαμε την κατοχή, δε δημιουργήσαμε αρκετά. Δεν μπήκαμε ουσιαστικά στον αγώνα και γι’ αυτό ηττηθήκαμε».

Και συνέχισε: «Πρέπει ν’ αναλύσουμε τί κάναμε λάθος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μετά να προσπαθήσουμε να νικήσουμε τον επόμενο αγώνα. Δεν είμαστε χαρούμενοι, ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, ο κόσμος μας ήταν εκεί, προσπάθησαν να μας βοηθήσουν κι είναι λογικό να είμαστε στεναχωρημένοι γι’ αυτούς επειδή δεν τους δώσαμε μια ανάλογη εμφάνιση. Πάντα μας στηρίζουν, πηγαίνουν παντού και κάνουν καταπληκτική δουλειά. Τώρα έχουμε την ευκαιρία ν’ αγωνιστούμε στην έδρα μας, θα προσπαθήσουμε να σημειώσουμε νίκες και να επιστρέψουμε με θετικό τρόπο, όπως κάναμε ως τώρα από το ξεκίνημα της σεζόν».

Ακολούθως σημείωσε: «Είναι καλό για μας να καταλάβουμε και να συνειδητοποιήσουμε πως στην Premier League δεν είναι ποτέ εύκολο να νικήσεις έναν αγώνα. Δεν παίξαμε καλά. Παίξαμε πολύ άσχημα, δεν είχαμε την ίδια ενέργεια με άλλους αγώνες. Το καλό είναι πως την επόμενη εβδομάδα έχουμε κι άλλον αγώνα οπότε μας δίνεται η ευκαιρία να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε πόντους. Μετά θα παίξουμε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, που είναι πρώτη στη βαθμολογία, οπότε θα μπορέσουμε να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή».
Keywords
Τυχαία Θέματα