Νιούκαστλ-Μίλαν 1-2: Τεράστια νίκη πρόκριση των «ροσονέρι»

Στον όμιλο του… «θανάτου» Νιούκαστλ και Μίλαν, πάλεψαν μέχρι τελευταία στιγμή την υπόθεση πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Με το Σεντ Τζέιμς Παρκ κατάμεστο και με μια υπέροχη ατμόσφαιρα οι «καρακάξες» υποδέχτηκαν τους «ροσονέρι»  στα πλαίσια της  6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου.  

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο όπου και το έκλεισαν προηγούμενοι με (1-0) με τρομερό σουτ του Ζοέλιτον.

Στην επανάληψη και σε μια φάση που δεν έμοιαζε επικίνδυνη η Μίλαν, έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Κρίστιαν

Πούλισικ. Οι αλλαγές του Χάου φάνηκαν να αποδιοργανώνουν τους γηπεδούχους κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, χτυπώντας ξανά, αυτή τη φορά με τον Τσουκουέζε γράφοντας και το τελικό (1-2).

Με τι νίκη αυτήν η Μίλαν εξασφάλισε την 3η θέση και την συνέχεια στο Europa League, ενώ η Νιούκαστλ αποχαιρετά την Ευρώπη.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου μετά και το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής είναι. Στην πρώτη θέση η Ντόρτμουντ με 11 βαθμούς, 2η η Παρί Σεν Ζερμέν με 8, στην τρίτη θέση η Μίλαν κι αυτή με 8 βαθμούς. Την τετράδα κλείνει η Νιούκαστλ με 5.

Διαιτητής: Μάκελι

Συνθέσεις:

Νιούκαστλ: (Χάου), Ντουμπράσφκα, Τρίπιερ(Μπερν, 62’), Φαμπιάν, Λασέλς, Λιβραμέντο, Ζοέλιντον, Γκόρντον (Ίσακ, 62’), Αλμιρόν, Γκιμαράες, Μάιλι (Λόνγκσταφ, 71’), Γουίλσον

Μίλαν: (Πιόλι), Μενιάν, Καλάμπρια, Ερνάντεζ, Τομόρι, Φλορένζι, Λόφτους-Τσικ (Τομασό,72’), Ρέιντερς, Μούσα (Τσουκουέζε,83’), Ζιρού (Όκαφορ,83’), Λεάο (Μπαρτεσάγκι, 88’), Πούλισικ (Γιόβιτς, 72’)

Keywords
Τυχαία Θέματα