Νάπολι-Τορίνο 1-1: Μειώνονται οι ελπίδες για Ευρώπη (highlights)

Νάπολι και Τορίνο αναμετρήθηκαν στο Στάδιο “Ντιέγκο Μαραντόνα” στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A. Μέσα σε τρία λεπτά η κάθε ομάδα βρήκε σκορ, με το τελικό 1-1 να μη συμφέρει καμία από τις 2 ομάδες. Το γκολ για τους γηπεδούχους ο Κβαρατσκέλια– το τέταρτο στα τρία τελευταία παιχνίδια-, απάντησε άμεσα με καταπληκτικό γυριστό ο Σανάμπρια.

Στους 42 βαθμούς ανέβηκε η Νάπολι, που βρίσκεται στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Στους 38 ανέβηκε η Τορίνο, που πρέπει να κάνει πολλές υπερβάσεις για να πετύχει κάτι παραπάνω.

Το ματς

Χωρίς πολλές συγκινήσεις πέρασε το πρώτο ημίχρονο. Ο Κβαρατσκέλια είχε μια καλή στιγμή στο 14′ αλλά ο Σάβιτς απέκρουσε. Το σουτ του Όσιμεν στο 34′ κατέληξε άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με σουτ έξω από τη περιοχή του Μερέτ.

Μετά από ένα τέταρτο χωρίς πολλά στο δεύτερο μέρος, η Νάπολι βρήκε το πολυπόθητο γκολ. Ο Κβαρατσκέλια πήρε τη μπάλα στο κέντρο, τη μοίρασε στον Ντι Λορέντσο. Εκείνος βρήκε ξανά τον Γεωργιανό στη περιοχή και με προβολή νίκησε τον Σάβιτς για το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Ο Γκινέιτις θα εκτελέσει το κόρνερ, θα γίνει μια μικρή καραμπόλα στη περιοχή κι ο Σανάμπρια– που είχε μόλις μπει στο παιχνίδι-θα κάνει απίθανο γυριστό για το 1-1. Οι γηπεδούχοι θα προχωρήσουν σε αλλαγές για να βρουν το γκολ της νίκης, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα θωρακίσουν τα μετόπισθεν.

Νάπολι (Καλτσόνα): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Έστεγκααρντ, Ζεσούς, Μάριο Ρούι (79′ Ολιβέιρα), Ζάμπο-Ανγκισά, Λομπότκα (90′ Λίντστρομ), Ζιελίνσκι (67′ Τραορέ), Πολιτάνο (67′ Ρασπαντόρι), Όσιμεν, Κβαρατσκέλια

Τορίνο (Πάρο): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζίτζι (77′ Σαζόνοφ), Μπουοντζόρνο, Μασίνα, Μπελανόβα (89′ Λαζάρο), Λινέτι (89′ Βοϊβόντα), Γκινέιτις, Ροντρίγκεζ, Βλάσιτς, Ζαπάτα, Πελέγκρι (63′ Σανάμπρια)

Keywords
Τυχαία Θέματα