Ναϊνγκολάν: «Στη Ρόμα για πάντα»

Στην αγάπη του για τη Ρόμα αναφέρθηκε ο Ράντζα Ναϊνγκολάν, λέγοντας μάλιστα ότι θα υπέγραφε ευχαρίστως συμβόλαιο ζωής μαζί της, ενώ μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον πρώην συμπαίκτη του Φραντσέσκο Τότι.

Ο Βέλγος μέσος έχει απασχολήσει κατά καιρούς Ιντερ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και ομάδες του κινεζικού πρωταθλήματος.

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στη Ρόμα και δεν βλέπω κανένα λόγο για να φύγω από εδώ. Εχω ό,τι χρειάζομαι, καθώς σε ανάλογες καταστάσεις
ακόμα και του κόσμου τα λεφτά δεν μπορούν να σου αλλάξουν τη γνώμη. Θα υπέγραφα συμβόλαιο για όλη μου τη ζωή με τη Ρόμα. Αλλωστε έχω πει πάρα πολλά όχι σε πολλούς άλλους», επέμεινε.

Αναφερόμενος στον Τότι, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον ρόλο διευθυντή στους «τζιαλορόσι», επισήμανε ότι «ήταν ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και όπου έπαιζε, ο κόσμος φώναζε το όνομά του. Κέρδισε τον σεβασμό όλων στο γήπεδο επειδή ήταν γεννημένος πρωταθλητής. Όταν αποχώρησε, όλοι έκλαιγαν στο γήπεδο και μας λείπει πολύ στα αποδυτήρια, αλλά προσπαθεί ακόμα να είναι κοντά μας», σχολίασε.

Σχολιάζοντας τέλος τη φήμη του ως ποδοσφαιριστή που συχνά προκαλεί με τη συμπεριφορά του, ο Ναϊνγκολάν υπενθύμισε ότι «μεγάλωσα χωρίς πατέρα, οπότε προσπαθώ να αφιερώνω χρόνο στα παιδιά μου. Επίσης, αυτό με έκανε να ωριμάσω πιο γρήγορα, αφού έφυγα και από το σπίτι στα 17 μου, λόγω του ποδοσφαίρου. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο έχω ζήσει τη ζωή μου, ακόμα και αν δεν δίνω πάντα το καλό παράδειγμα. Ποδοσφαιριστής είμαι, όχι δάσκαλος».
Keywords
Τυχαία Θέματα