Να η ευκαιρία...

Μπορεί το περιβόητο ροτέισον να είναι προτεραιότητα των προπονητών των μεγάλων ομάδων σε αυτού του τύπου τις διοργανώσεις, όμως η απόδοση νεαρών-άγνωστων παικτών, μα διδάσκει πως αξίζουν εμπιστοσύνη και χρόνο από νωρίς.

Γιουνάιτεντ και Ρότσντειλ έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι αφού το 90λεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1. Αμφότεροι οι προπονητές έριξαν στη μάχη παίκτες που για πρώτη φορά κλήθηκαν να αγωνιστούν σε τέτοιο επίπεδο.

Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ με την Ρότσντειλ 6 παίκτες κάτω των 22 ετών. Σκόρερε ένας 19χρονος.

Δείτε τους αναλυτικότερα…

Άαρον Μπισάκα. Στα 21 του είναι βασική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας των «κόκκινων διάβολων»

Άξελ Τουανζέμπε. Στα 21 του χρόνια αποτελεί εναλλακτική λύση το Σόλσκιερ για το κέντρο της άμυνας. Ήταν από τους καλύτερους της Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης.

Ταίτ Τσόνγκ. Είναι 19 ετών, ο Σόλσκιερ του δίνει ευκαιρίες αρκετά συχνά και στο πρωτάθλημα. Χωρίς ωστόσο να έχει αξιοποιήσει ιδιαίτερα εντός αγωνιστικού χώρου την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Ο Γκρίνγουντ είναι 17 χρόνων και κλείνει τα 18 την 1η του Οκτώβρη. Σκόραρε στο ματς με τη Αστάνα, πέτυχε και πάλι γκολ κόντρα στη Ρότσντεϊλ.

Ο Σόλσκιερ επίσης χρησιμοποίησε τον 19χρονο Μπράντον Γουίλιαμς που έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι του Λιγκ καπ την Τετάρτη και τον Ντάνιελ Τζέιμς που είναι βασικός από το ξεκίνημα της σεζόν στα 21 του χρόνια.

Για τη Ρότσντεϊλ αγωνίστηκαν τρεις ποδοσφαιριστές κάτω των 22 και ακόμη δύο κάτω των 23 ετών. Συνολικά δηλαδή πέντε παίκτες που δεν έχουν κλείσει ακόμη τα 24 τους χρόνια.

Ρόμπερτ Σάντσες. Ο τερματοφύλακας της Ρότσντειλ είναι μόλις 21 και από τα γήπεδα της League 2 βρέθηκε να υπερασπίζεται την εστία του στο Ολντ Τράφορντ.

Λουκ Μάθισον. Είναι 16 ετών και παράλληλα με το σχολείο παίζει ποδόσφαιρο. Έκανε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εμφάνιση στο δεξί άκρο της άμυνας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ το βράδυ της Τετάρτης. Δεν περιορίστηκε όμως μόνο στο να αναχαιτίζει. Προσπάθησε να δημιουργήσει και κατάφερε να γίνει ο 2ος νεότερος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού (μετά τον Τσάμπερλεϊν).

Ράις Νόρινγκτον Ντέιβις. Στα 20 του χρόνια έπαιξε στο αριστερό άκρο της άμυνας απέναντι στη Γιουνάιτεντ με μεγάλη επίσης επιτυχία, όπως και ο Μάθισον.

Άαρον Μόρλεϊ. Μόλις 20 ετών έπαιξε στη μεσαία γραμμή και ήταν από αυτούς που προσπάθησαν με την ατομική τους ποιότητα να κρατήσουν λίγο τη μπάλα για τους φιλοξενούμενους.

Για την Ρότσντεϊλ αγωνίστηκαν επίσης ο 22χρονος Ρέιθμποουν (ίσως ο καλύτερος παίκτης της στο Ολντ Τράφορντ) και ο 23χρονος Καμπς στην επίθεση.


Keywords
Τυχαία Θέματα