Μουρίνιο: «Κάποιοι δεν ήθελαν να έρθουν στο ''γραφείο''»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε με μερίδα παικτών του μετά την ήττα - αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Μπρίστολ Σίτι.

Η κάτοχος του θεσμού έπεσε θύμα έκπληξης από τους «ρόμπινς», που κατάφεραν να κερδίσουν την Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά από το 1978 και να περάσουν στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναπόφευκτα έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του εν μέσω βεβαρυμένου προγράμματος και όπως τόνισε μετά το ματς, πολλοί από τους παίκτες του δεν δικαίωσαν την επιλογή του.

«Στο πρώτο μέρος μας έλειπε η ένταση που είχε ο αντίπαλος, όχι μόνο σωματικά,
αλλά και πνευματικά. Για μερικούς από εμάς ήταν άλλη μία μέρα στο ''γραφείο'', κάποιοι άλλοι δεν ήθελαν καν να έρθουν στο ''γραφείο''. Για τα παιδιά της Μπρίστολ Σίτι ήταν μία μεγάλη μέρα και μπορούσες να το διακρίνεις. Είχαμε δύο δοκάρια, δεν ήμασταν τόσο κακοί αλλά κυρίως άτυχοι. Η Σίτι ήταν λίγο τυχερή αλλά δούλεψε για την τύχη της. Σκόραραν σε σημείο που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Έπαιξαν όμως θαυμάσια, σαν να ήταν το παιχνίδι της ζωής τους, που πιθανότατα ήταν. Είναι μία καλή μέρα για το ποδόσφαιρο, γιατί μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας πέρασε σε έναν ημιτελικό. Συγχαρητήρια, το γεγονός ότι λέω πως ήταν τυχεροί δεν μειώνει την επιτυχία τους, δούλεψαν σκληρά και κέρδισαν. Εμείς όπως ξέρουμε να κερδίζουμε, ξέρουμε και να χάνουμε», ανέφερε ο Πορτογάλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα