Μουργκ: «Δεν πάτησαν στην περιοχή μας αλλά χάσαμε 3-0»

Μουργκ: «Δεν πάτησαν στην περιοχή μας αλλά χάσαμε 3-0»npiliosΚυρ, 04/04/2021 - 17:43

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και ότι αν είχε σκοράρει στην ευκαιρία του θα ήταν άλλο ματς στάθηκε ο Τόμας Μουργκ, ύστερα από την ήττα του Δικέφαλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ακόμη αναφέρθηκε και στο ότι δέχτηκαν γκολ στην πρώτη φάση των Πράσινων, αλλά και στο γεγονός πως οι αντίπαλοί τους δεν πάτησαν στην περιοχή τους στο δεύτερο

μέρος αλλά κατάφεραν να κερδίσουν με 3-0

Μεταξύ άλλων ο Τόμας Μουργκ σχολίασε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως:

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω την εικόνα μας. Παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Έπρεπε να σκοράρω στην ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε. Αν το είχα κάνει θα ήταν άλλο ματς. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ στην πρώτη του φάση. Είπαμε στο ημίχρονο πως πρέπει να συνεχίσουμε και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Η αλήθεια είναι πως δεν δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες. Δυστυχώς δύο εύκολα που δεχτήκαμε, μας στοίχισαν. Πρέπει να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι».

Για την εικόνα που βγάζει ο ΠΑΟΚ όταν δέχεται γκολ: «Εν μέρει συμφωνώ. Απλά όταν πετυχαίνει γκολ ο αντίπαλος ανεβαίνει η ψυχολογία του και παίρνει την μπάλα. Αυτο τεκμηριώνεται και από την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, που δεν πάτησαν στην περιοχή μας, αλλά κέρδισαν 3-0. Όμως αυτό που μετράει είναι το σκορ. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε για τα ματς που έρχονται».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και ότι αν είχε σκοράρει στην ευκαιρία του θα ήταν άλλο ματς στάθηκε ο Τόμας Μουργκ, ύστερα από την ήττα του Δικέφαλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Article publish on Κυρ, 04/04/2021 - 17:43 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα