Μονομαχία στο Σότσι

Η Ρωσία υποδέχεται στο Σότσι την Κροατία (21.00) στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Μουντιάλ.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Οι γηπεδούχοι, με την συμπαράσταση ολόκληρης της χώρας έχουν καταφέρει να κάνουν την υπέρβαση φτάνοντας για πρώτη φορά στους «8» ως ανεξάρτητο κράτος και απόψε η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ
θα προσπαθήσει να φτάσει μία ανάσα από τον τελικό.

Αντίπαλος οι Κροάτες του Ζλάτκο Ντάλιτς, που έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο στους ομίλους, αλλά χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι και τους ηρωισμούς του Σούμπασιτς για να περάσουν στα προημιτελικά και να διεκδικούν την δεύτερη παρουσία τους στους «4» μετά την μεγάλη πορεία του 1998.

Οι Ρώσοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Ζιρκόφ, ενώ οι Κροάτες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί τρεις φορές αντιμέτωπες στο παρελθόν, με δύο λευκές ισοπαλίες στα προκριματικά για το Euro 2008 και μία νίκη της Κροατίας με 3-1 στο Ροστόφ το 2015.

Πιθανές ενδεκάδες:
Ρωσία: Ακινφέεφ - Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Κουντριασόφ - Ζόμπνιν, Κουζιάεφ - Σαμέντοφ, Γκολοβίν, Τσερίσεφ - Τζιούμπα.
Κροατία: Σούμπασιτς - Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς - Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς - Μάντζουκιτς.
Διαιτητής: Σάντρο Ρίτσι (Βραζιλία).
Βοηθοί: Ντε Καρβάλιο, Βαν Γκάσε (Βραζιλία).
Keywords
Τυχαία Θέματα