Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (21:00, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr) και θέλει επιστροφή στις νίκες για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τις σερί εκτός έδρας ήττες και την απώλεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο πρωτάθλημα, αναζητούν την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και ψάχνουν το
«δύο στα δύο» απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, προκειμένου να ξαναμπεί στην τετράδα και να αποκτήσει πλεονέκτημα σε σχέση με τους Τούρκους.

Το ΣΕΦ αναμένεται κατάμεστο για την μάχη με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες των Τιλί, Αγραβάνη και Παπαπέτρου, την ώρα που για την Φενέρ λείπει ο Νάναλι.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 16 φορές στην διοργάνωση από το 2000, με τον Ολυμπιακό να έχει επτά νίκες και 7 ήττες, ενώ εντός έδρας έχει κερδίσει 4 φορές και έχει χάσει 3.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports1HD και στο Web TV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova)
19:00 Αναντόλου Εφές – Βαλένθια, Novasports4HD
20:00 Ζαλγκίρις – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ, Novasports3HD
20:00 Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports5HD
21:00 Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ (#OLYFBD), Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα