Μονή και … κάλαντα

Το … «μαρτύριο» των διπλών προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χτες, καθώς το … συγκεκριμένο μενού για την τελευταία ημέρα του χρόνου περιελάμβανε μια και μάλιστα πρωϊνή.

Εκ των πραγμάτων η – σχεδόν – μιάμιση ώρα προπόνησης ήταν αφιερωμένη μοιρασμένα σε ασκήσεις με μπάλα για τη φυσική κατάσταση και σε αντίστοιχες που αποσκοπούσαν στην τακτική. Με τους Γλύκο και Ελ Καντουρί να πραγματοποιούν το δικό τους, ατομικό
πρόγραμμα, οι υπόλοιποι χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Το ένα υπό την καθοδήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου δούλευε πάνω σε τακτική, την ίδια στιγμή που το άλλο επιδίδονταν σε αγώνα με συγκεκριμένους κανόνες τακτικής με πέντε ποδοσφαιριστές εναντίον πέντε σε περιορισμένο εμβαδό και με περιορισμούς στις επαφές με την μπάλα.

Τον επίλογο στην προπόνηση, που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία έγραψε το «διπλό» δέκα εναντίον δέκα, κανονικά με τερματοφύλακες. Απαντες, αφού αντήλλαξαν ευχές για την Πρωτοχρονιά, έδωσαν πλέον ραντεβού για του … χρόνου και πιο συγκεκριμένα για την Τρίτη στις 11.00 στο ίδιο μέρος.
Keywords
Τυχαία Θέματα