Μοιρασιά στο Τορίνο (video)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο γκολ στις ισάριθμες πρώτες επισκέψεις των ομάδων στην αντίπαλη περιοχή. Πρώτη το πέτυχε η Φιορεντίνα στο 2ο λεπτό όταν ο Κιέζα έβγαλε σέντρα στην περιοχή, η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Ντε Σιλβέστρι που αιφνιδιάστηκε και στρώθηκε στον Μπενάσι που ανενόχλητος άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 13', όταν ο Άινα επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή της Φιορεντίνα, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του τερματοφύλακα Λαφόντ ο οποίος και χρεώθηκε το αυτογκόλ,
βλέποντάς τη στα δίχτυα της εστίας του.

Στο 23' και στο 44΄ με τον Ντε Σιλβέστρι η Τορίνο επιχείρησε να γίνει απειλητική όμως ο Λαφόν του αρνήθηκε το γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σουτ του Κιέζα στα χέρια του Σιρίγκου για τους φιλοξενούμενους. Ο Φαλκέ βρήκε χώρο και απέιλησε έξω από την περιοχή όμως αστόχησε στο 58'.
Στο 64' η Φιορεντίνα προσπάθησε να χτυπήσει στο ανοιχτό γήπεδο με τον Μιραλάς να ψάχνει ασίστ για τον Κιέζα, όμως οι γηπεδούχοι έβγαλαν έστω και δύσκολα την άμυνα.
Στο 72' η Τορίνο έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Φαλκέ να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής αναγκάζοντας τον λαφόν να εκτιναχθεί στη γωνία του για να διώξει.

Τορίνο: Σιρίγκου, Ίτσο, ΕνΚουλού, Τζίτζι, Ντε Σιλβέστρι (82' Παριτζίνι), Μπασέλι (65' Τζάτζα), Ρινκόν, Μεϊτέ, Άινα, Φαλκέ (85 Σοριάνο), Μπελότι.
Φιορεντίνα: Λαφόν, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Βίτορ Ούγκο, Μπιράγκι, Μπενάσι (84' Νταμπό), Βερετού, Φερνάντες(46' Ζέρσον), Κιέζα, Εσρίκ (46' Σιμεόνε), Μιραλάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα