Μόγιες: «Ναι, θέλουμε τον Ενζονζί»

Η Γουέστ Χαμ έχει προκύψει ως νέα εναλλακτική λύση για τον Στίβεν Ενζονζί, όπως επιβεβαίωσε ο νέος προπονητής της ομάδας Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο 29χρονος επιθετικός περνάει δύσκολα στη Σεβίλλη τη φετινή σεζόν, καθώς δεν μπορεί να φτάσει στα επίπεδα της περυσινής, ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον πρώην προπονητή της ισπανικής ομάδας Εντουάρντο Μπερίσο.

Πρόσφατα, βρέθηκε στο Λονδίνο, ενισχύοντας τις φήμες για
συζητήσεις του με την Αρσεναλ, ενώ παράλληλα παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης στην Ανδαλουσία.

Ο ισπανικός σύλλογος δεν έχει ορίσει ακόμα τον αντικαταστάτη του Μπερίσο και απομένει να αποφασίσει και αν θα επιτρέψει στον Ενζονζί να αποχωρήσει.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της Σεβίλλης είναι διατεθειμένη να ακούσει προτάσεις γύρω στα 30 εκατ. ευρώ, 10 λιγότερα από τη ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του.

«Είναι ένας από τους παίκτες που θα μας ενδιέφερε αν ήταν διαθέσιμος στη μεταγραφική αγορά. Δεν θα το έλεγα αυτό για άλλους, αλλά αυτή τη στιγμή για κάποιο λόγο δεν παίζει με τη Σεβίλλη», ανέφερε ο Μόγιες, σε δηλώσεις του.

«Μπορεί όμως με την αλλαγή προπονητή να υπάρξουν και άλλες εξελίξεις. Επίσης, δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση για τις προσθήκες που μπορούν να γίνουν. Δεδομένης της βαθμολογικής θέσης μας, η ενίσχυση είναι απαραίτητη», υποστήριξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα