Μισό μήνα εκτός ο Κόνιαρης

Ένα δεκαπενθήμερο θα κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης τον Αντώνη Κόνιαρη το πρόβλημα στη δεξιά ωμοπλάτη. Ο Έλληνας γκαρντ του ΠΑΟΚ πληρώνει ακριβά τον τραυματισμό που προέκυψε στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας πριν τον αγώνα με το Ισραήλ (27/11), για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Από τις εξετάσεις που έκανε στη Θεσσαλονίκη ο Κόνιαρης,
διαγνώστηκε ότι δύσκολα θα επανέλθει πριν την παρέλευση δύο εβδομάδων. Με την υποσημείωση, όμως, ότι η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Όπως και να έχει, εν όψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορεί να υπολογίζει άμεσα στον παίκτη.

Κατά τα λοιπά, στη σημερινή (28/11) προπόνηση της ομάδας συμμετείχε ο ένας από τους άλλους δύο Έλληνες διεθνείς. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ξεκουράστηκε, καθώς συμμετείχε στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με το Ισραήλ (27/11).

Πλέον, ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιμένει την επιστροφή του Όουεν Κλάσεν. Αυτός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αύριο (29/11) το μεσημέρι, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Καναδά. Μάλιστα, εκτός απροόπτου θα δώσει το παρών στην προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη να γίνει το απόγευμα (στις 17:00).
Keywords
Τυχαία Θέματα