Μήνυμα στήριξης Ντέμη σε Εθνική: «Η ομάδα δικαιούται αγάπη, όχι θυμό και απoγοήτευση» (pics)

Μετά το αποτέλεσμα στο Αϊντχόφεν και την ήττα με 3-0 από την Ολλανδία για την Εθνική ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ, ο Ντέμης Νικολαΐδης στήριξε δημόσια την προσπάθεια της «γαλανόλευκης».

Μάλιστα ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα δικαιούται τόσο την αγάπη όσο και την στήριξη του κόσμου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφήνοντας στην άκρη συναισθήματα όπως ο θυμός και απογοήτευση για την εμφάνιση της.

«Αν εκλαβετε αυτή

μου την τοποθέτηση ως στήριξη της Εθνικής, ναι τέτοια είναι. Η ανάγκη μου προήλθε μιλώντας το πρωί με τον @christossotirakopoulos λέγοντας πόσο ωραία έχουμε περάσει στα 10 παιχνίδια που έχουμε κάνει μαζί. Έξι στο Nations league, 5 νίκες και μία ήττα στο αδιάφορο παιχνίδι με την Κύπρο και για τα προκριματικά του euro 2024, 2 νίκες, 2 ήττες από την Γαλλία (no2 στην παγκόσμια κατάταξη) και την Ολλανδία (no7 στην παγκόσμια κατάταξη). Η τελευταία μας ήττα με την Ολλανδία είναι ουσιαστικά η μόνη μας κακή εμφάνιση. Ήθελα να μας τα υπενθυμίσω όλα αυτά και να πω ότι αυτή η ομάδα δικαιούται την αγάπη και την στήριξή και όχι τον θυμό και την απογοήτευση μας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Τη δημοσίευση του Ντέμη Νικολαΐδη έκανε repost σε Instagram story, ο επίσημος λογαριασμός της Εθνικής, το οποίο συνόδεψαν με μήνυμα: «Σε ευχαριστούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα