Μίνι ταινία θα είναι κάθε επεισόδιο "Game of Thrones"

Όση ώρα και να είναι, λίγη θα είναι...

Τη διάρκεια των επεισοδίων της επερχόμενης σεζόν "Game of Thrones" μάθαμε μέσω του site του ΗΒΟ.

Αν και δεν υπάρχουν spoilers για την 8η σεζόν, σας προειδοποιούμε να μην διαβάσετε παρακάτω αν δεν θέλετε να μάθετε τη διάρκεια των επεισοδίων.

Το Winter Is Coming ήταν αυτό που παρατήρησε ότι το HBO δημοσίευσε το πρόγραμμα για την επερχόμενη σεζόν, ενώ ένας χρήστης στο Disqus

παρατήρησε ότι κάθε επεισόδιο έχει και τη δική του διαφορετική διάρκεια.

Έτσι η διάρκεια των επεισοδίων έχει ως εξής:

8η σεζόν, επεισόδιο 1 - 54 λεπτά 8η σεζόν, επεισόδιο 2 - 58 λεπτά 8η σεζόν, επεισόδιο 3 - 60 λεπτά 8η σεζόν, επεισόδιο 4 - 78 λεπτά 8η σεζόν, επεισόδιο 5 - 80 λεπτά 8η σεζόν, επεισόδιο 6 - 80 λεπτάΌπως παρατηρείτε, υπάρχει μια σταδιακή αύξηση στην διάρκεια του κάθε επεισοδίου, κάτι που είναι συχνό για το "Game of Thrones". Πράγματι, το φινάλε της 7ης σεζόν διήρκεσε 80 λεπτά, κάτι που το έκανε το μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο της σειράς.

Συνολικά, η 8η σεζόν θα διαρκέσει 6 ώρες και 50 λεπτά, η οποία, σύμφωνα με το Newsweek, είναι μικρότερη της τριλογίας του "Lord of the Rings".

Πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με το τέλος της σειράς είχαμε από τον Πρόεδρο Προγράμματος, Casey Bloys, τον διευθύνων σύμβουλο του HBO, Richard Plepler, ο οποίος έχει δει τον 8ο και τελευταίο κύκλο ήδη δύο φορές, και τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Davos Seaworth, Liam Cunningham. Η Lena Headey είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τα "βαρετά" γυρίσματα της, ενώ μας προειδοποίησε για τις πολλές εκπλήξεις. Επίσης, πήραμε νέες πληροφορίες για τη μεγαλύτερη μάχη της σεζόν, επιβεβαιώθηκε η μοίρα κάποιων χαρακτήρων και μάθαμε πως ο Night King έχει βάλει κάποιον στο μάτι.

Η 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα αρχίσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου και θα ξεκινήσει από το Winterfell με μια συνάντηση κορυφής.

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Συγκεκριμένο στόχο έχει ο Night King στην 8η σεζόν "Game of Thrones"
Keywords
Τυχαία Θέματα