Μια ώρα... λάθη!

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέλυσε σήμερα (2/1) στους παίκτες του τι δεν έπραξαν σωστά στο προηγούμενο παιχνίδι με το Λαύριο.

Πρώτη προπόνηση σήμερα (2/1) για τον ΠΑΟΚ για το έτος 2018 στο PAOK Sports Arena. Παρόντες ήταν όλοι, χωρίς κανένα πρόβλημα, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αναλύει στους παίκτες του μέσω βίντεο, πριν βγούνε στο παρκέ, αυτά που δεν έπραξαν σωστά στο
παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου (30/12) στο Λαύριο.

Μια ώρα γεμάτη... λάθη είδαν οι «ασπρόμαυροι» στο συγκεκριμένο βίντεο. Οι 90 πόντοι που δέχτηκαν στον τελευταίο αγώνα του 2017 ήταν πολλοί, οπότε ανάλογης διάρκειας ήταν και η ανάλυση που έγινε από την τεχνική ηγεσία.

Το ζητούμενο για τον Παπαθεοδώρου είναι να μειωθούν αυτά τα λάθη άμεσα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί εντός έδρας, την ερχόμενη Κυριακή (7/1). Ειδικά στην άμυνα, όπου το πρόβλημα σε πολλά παιχνίδια ως τώρα στη σεζόν είναι έντονο.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι ότι ανεβάζει ρυθμό ο Ντάρνελ Τζάκσον. Ο νεοφερμένος Αμερικανός φορ ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στην ομάδα κάθε μέρα που περνάει, που σημαίνει ότι ο Έλληνας τεχνικός περιμένει πιο πολλά πράγματα από αυτόν στις αναμετρήσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα