Μια εντεκάδα…ελεύθεροι!

Το καλοκαίρι που μας έρχεται υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιο τους τελειώνει και θα είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους!

Ας δούμε μια…εντεκάδα ποδοσφαιριστών που στο τέλος της σεζόν θα μείνουν ελεύθεροι και θα δημιουργήσουν αναστάτωση στην ποδοσφαιριστή μεταγραφική αγορά

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΕΜΠΑΠΕ

Ο αστέρας της Παρί ακόμη φαίνεται να μην έχει πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του. Οι “σειρήνες” από Ισπανία ακούγονται δυνατά, με την Ρεάλ

κυρίως να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Η Μπάρτσα επίσης θέλει να τον κάνει δικό της και να δυναμώσει το ρόστερ της όμως τα οικονομικά της δεν είναι σε καλή κατάσταση. Βέβαια και η Παρί ευελπιστεί πως θα πείσει τον Γάλλο έστω και την τελευταία στιγμή να παραμείνει στο Παρίσι προσφέροντας του ένα πλούσιο συμβόλαιο.

epa09561997 Milan’s Zlatan Ibrahimovic (C) in action during the UEFA Champions League group B soccer match between AC Milan and FC Porto in Milan, Italy, 03 November 2021. EPA/MATTEO BAZZI ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ο 40άρης Ζλάταν στις 30 Ιουνίου του 2022 θα μπορεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ίδιος δηλώνει πως όσο το σώμα του αντέχει θ΄αγωνίζεται και με 13 συμμετοχές και 8 γκολ δεν φαίνεται πως θα σταματήσει το καλοκαίρι. Η λογική λέει πως θ΄ανανεώσει άμεσα με την Μίλαν όταν αυτή φυσικά του προσφέρει νέο συμβόλαιο αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με τον Ίμπρα-Κατάμπρα!

ΝΤΙΜΠΑΛΑ

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους που αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το transfermarkt κοστολογείται 50 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων που θα θελήσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. 14 συμμετοχές 5 γκολ 3 ασίστ μέχρι στιγμής και η αλήθεια είναι ποια ομάδα δεν θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ της;

ΝΤΕΜΠΕΛΕ

Ο Γάλλος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στις πρώτες επαφές με την Μπαρτσελόνα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ζήτησε υπερβολικά χρήματα για ν΄ανανεώσει κάτι που φυσικά η Καταλανική ομάδα αρνήθηκε, αφενός γιατί δεν θα έχει και αφετέρου εξαιτίας των τραυματισμών του. Από το 2017/18 μέχρι σήμερα φαίνεται πως έχει χάσει 102 ματς της Μπαρτσελόνα ενώ οι τραυματισμοί του τον άφησαν εκτός 705 ημέρες, σχεδόν δύο χρόνια! Παρόλ΄αυτά υπάρχουν ομάδες που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν με την ελπίδα να μην έχει ξανά τόσους τραυματισμούς.

ΠΟΓΚΜΠΑ

Ο Γάλλος μέσος σχεδόν κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στο προσκήνιο. Το πλέον σύνηθες μεταγραφικό σενάριο είναι η μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά κάθε καλοκαίρι αυτό το σενάριο δεν γίνεται πραγματικότητα. Θα πάει τελικά φέτος στην Ρεάλ; Η απάντηση δεν είναι εύκολο να δοθεί ειδικά αν ο Εμπαπέ καταλήξει στην Βασίλισσα.

ΜΟΝΤΡΙΤΣ

Ο 36χρονος Λούκα Μόντριτς θα μπορεί σε λίγο καιρό να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο η Ρεάλ να θέλει να τον κρατήσει ένα ακόμη χρόνο στο ρόστερ της καθώς οι εμφανίσεις του βοηθούν σημαντικά την βασίλισσα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης και πως θα την δεχτεί.

ΜΑΡΣΕΛΟ

Ένας ακόμη παίκτης της Ρεάλ που το καλοκαίρι θα μπορεί ν΄αποχωρήσει από την Ρεάλ. Ο χρόνος συμμετοχής του είναι μικρός φέτος με μόλις 4 ματς με τον Μεντί να έχει θέση βασικού. Η Ρεάλ δεν δείχνει την διάθεση να τον διατηρήει στο ρόστερ της και μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Βραζιλία μοιάζει πιθανή.

ΣΟΥΛΕ

Ο 26χρονος αμυντικός της Μπάγερν ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως η Μπάγερν του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης. Βέβαια μην ξεχνάμε και τα παιχνίδια των μάνατζερ που περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο συμβόλαιο για τους πελάτες τους. Φήμες αναφέρουν ενδιαφέρον από Ισπανία και Αγγλία αλλά το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στους βαυαρούς.

ΡΟΥΝΤΙΓΚΕΡ

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι έχει πρόταση από την Λονδρέζικη ομάδα να παραμείνει όμως ακόμη δεν έχει δώσει απάντηση σχετικά με το μέλλον του. Μια εξαιρετική περίπτωση για πολλές ομάδες που μπορούν να δώσουν τα χρήματα που ζητάει, αλλά καμία δεν θέλει να ξεφύγει οικονομικά.

ΑΘΠΙΛΙΚΟΥΕΤΑ

Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα στα 32του μένει ελεύθερος με την Τσέλσι να θέλει να τον κρατήσει όμως η Μπάρτσα έχει μπει στο κόλπο της απόκτησής του καθώς δεν θα χρειαστεί να δώσει χρήματα στους Λονδρέζους. Θα μείνει; Θα φύγει; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά.

ΓΙΟΡΙΣ

Ο Τερματοφύλακας της Τότεναμ με 18 συμμετοχές και 8 clean sheets, έχει ακουστεί αρκετά για την πρώην ομάδα του τη Νις η οποία τον θέλει ειδικά από τη στιγμή που δεν θα χρειαστεί να δώσει χρήματα για να τον κάνει δικό της. Αν ο Κόντε αναφέρει πως θέλει να τον κρατήσει τότε λογικά θα παραμείνει στην Τότεναμ.

Φυσικά υπάρχουν αρκετοί ακόμη που μένουν ελεύθεροι αλλά φτιάξαμε μια εντεκάδα με τα μεγαλύτερα αστέρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα