Μετς – Ρεν 2-3 : H ποιότητα ξεπέρασε το ένστικτο της επιβίωσης!

Ματς για γερά νεύρα έγινε στο «Σεντ Σιμφοριέν» της Λωραίνης όπου η Μετς έπαιζε για την παραμονή της στην Γαλλική Ligue 1 και η Ρεν με στόχο τη νίκη προκειμένου να πλησιάσει την πρώτη 6αδα όπου και υπάρχουν τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια της ερχόμενης περιόδου.
O Γεωργιανός Μικαουτάτζε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 17ο λεπτό για να ισοφαρίσει η Ρεν με τον Αλγερινό Γκουιρί έξι λεπτά αργότερα.
Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο 19χρονος

Σενεγαλέζος Πάπα Ντιαλό έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Λάζλο Μπόλονι όμως η Ρεν με αρκετές επιλογές που την «φρέσκαραν» από τον πάγκο, πίεσε αρκετά στα τελευταία λεπτά φθάνοντας στην ισοφάριση με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουριζό στο 73ο λεπτό.
Ακολούθησε ένας ξέφρενος ρυθμός μιας και η προοπτική της ισοπαλίας δεν βόλευε κανέναν για να φτάσουμε στο 91ο λεπτό όταν σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Γιλντιρίμ έδωσε στον Καλιμουεντό κι αυτός διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Ακολούθησε ένταση που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Μικαουτάτζε επειδή χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλό του!
Η Ρεν παρέμεινε κοντά στις προσδοκίες της ενώ η Μετς παρέμεινε στην 16η θέση και τα άγχη της παραμονής της στην κατηγορία!

C'est terminé !

Les Rennais s'imposent en Lorraine grâce à un but d'Arnaud Kalimuendo dans les arrêts de jeu. #FCMSRFC 2-3 pic.twitter.com/Q8WKaNZfAG

— Stade Rennais F.C. (@staderennais) May 4, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα