Μεταγραφή από το Dragon Age στη Ubisoft

Ποιος λέει όχι στη Ubi;

Ο πρώην creative director και lead designer του Dragon Age, ο Mike Laidlaw από σήμερα είναι και επίσημο μέλος της Ubisoft.

Το πόστο που αναλαμβάνει, σύμφωνα με το pcgamer, είναι φυσικά αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Όπως μας ενημέρωσε και ο ίδιος μέσω Twitter,

ανέλαβε καθήκοντα creative director σε ένα μη δημοσιευμένο ακόμα project της εταιρείας.

I always knew I'd go back to triple-A at some point, once I found the right team and project.

Spoiler: I did at Ubisoft Quebec and I'm so damn excited to finally talk about it!https://t.co/41sPcyfUsZ

Mike Laidlaw (@Mike_Laidlaw) 5 Δεκεμβρίου 2018

Συγκεκριμένα μάλιστα θα εργάζεται στη Ubisoft Quebec. Αν και μικρότερο από τη Ubisoft Montreal, το τμήμα της εταιρείας που εδρεύει στο Quebec βρίσκεται πίσω από αρκετούς μεγάλους τίτλους όπως Rainbow Six: Vegas, Prince of Persia: The Forgotten Sands, For Honor, και South Park: The Fractured But Whole.

Ο Laidlaw είχε αποχωρήσει από το Dragon Age ήδη από το 2017 ψάχνοντας κάτι καινούργιο να ασχοληθεί. Στην προσπάθεια του αυτή συμμετείχε στο developing του Waylanders, ενός RPG βασισμένου στο Dragon Age. Πριν αποχωρήσει λοιπόν φρόντισε να συγχαρεί το παιχνίδι για την επιτυχή καμπάνια του στο kickstarter ενώ δήλωσε πως είναι έτοιμος να εξασκήσει τα Γαλλικά του.

IGN Greece Fan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα Τα Ubisoft points πάνε προς κατάργηση Η Vivendi "πουλάει" τη Ubisoft

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα