Μετά την πρόκριση η απάντηση του Νάρσινγκ

Την Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ για την ΑΕΚ, καθώς τότε αναμένεται να απαντήσει οριστικά ο 27χρονος παίκτης, στην πρόταση που του έχει καταθέσει η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα συνεχίζει την αναζήτηση πρότασης από κάποιο καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει βρει κάτι αξιόλογο για τον πελάτη του.

Ο Ολλανδός παίκτης είχε ζητήσει διορία για να απαντήσει στην Ένωση, η οποία από την πλευρά
της φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Σουόνσι για την απόκτησή του, έναντι δυο εκατομμυρίων ευρώ. Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν ήδη έτοιμη μια εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που «ναυαγήσει» η υπόθεση του Νάρσινγκ.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση μέσου, καθώς δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση του Νεμάνια Ραντόγια. Ο Σέρβος μέσος δε φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα και προτιμάει να παραμείνει στη Θέλτα τη εφετινή αγωνιστική περίοδο. Οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη θέση του κεντρικού μέσου. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση ενός παίκτη, που θα κάνει άμεσα τη διαφορά και όχι απλά κάποιον που θα συμπληρώσει το ρόστερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα