Μεσολόγγι: Έτσι συνέβη το φριχτό δυστύχημα για την Λιουμπιάνα – Δεν ήταν συνηθισμένη μηχανή κιμά

Αγαπητή, εργατική, που ήρθε στην Ελλάδα με τα δύο παιδιά της για μία καλύτερη ζωή. Η Λιουμπιάνα όμως έφυγε τόσο άδικα και τόσο φριχτά. Στα 50 της χρόνια, την ώρα εργασίας της, στο κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι. για να βγάλει τα προς το ζην. Και η μοίρα επέλεξε να ζήσει αυτόν τον εφιάλτη και η κόρη της, που ήταν μπροστά και τα είδε όλα.

Η κοινωνία του Μεσολογγίου αλλά και όλο το πανελλήνιο έχει σοκαριστεί από τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 50χρονη από την Αλβανία, την ώρα που καθάριζε στο κρεοπωλείο

που εργαζόταν. Ήταν μόλις η τρίτη φορά που πήγαινε.

Πως έγινε το φριχτό δυστύχημα
Όπως αναφέρει το aixmi-news.gr, δεν επρόκειτο για μια συνηθισμένη μηχανή του κιμά, από αυτές που βλέπουμε συνήθως στα κρεοπωλεία, αλλά για μια μεγάλη κρεατομηχανή. Με μεγάλο στόμιο για την επεξεργασία του κρέατος και η οποία βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Κάποιες πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι εκεί που η γυναίκα ήταν σκυμμένη και καθάριζε την μηχανή, ενδεχομένως να πατήθηκε κάποιο κουμπί και τέθηκε σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να της αρπάξει τα μαλλιά. Προσπάθησε η Λιουμπιάνα να απεγκλωβιστεί αλλά της γράπωσε και το χέρι και τη διαμέλισε.

Σύμφωνα με τον πατέρα του ιδιοκτήτη που έχει συλληφθεί, η μηχανή έχει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα: “Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της, έγινε αυτό που έγινε”.

Η αστυνομία έχει πάρει το υλικό των καμερών του καταστήματος, προκειμένου να εξετάσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ αυτό έχει σφραγιστεί για να εξεταστεί η κρεατομηχανή και από πραγματογνώμονα.

Νευρικό κλονισμό η κόρη της
Όλα αυτά τα αντίκρισε η κόρη της, η οποία ήταν μαζί της για να τη βοηθήσει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βγήκε στον δρόμο και φώναζε “βοήθεια”. Ένας περαστικός μπήκε στο κατάστημα και είδε τι είχε συμβεί. Το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση νευρικού κλονισμού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου πήρε εξιτήριο και μαζί με τον αδελφό της βρίσκονται σε φιλικό σπίτι.

Αύριο η κηδεία της
Το τελευταίο αντίο στην Λιουμπιάνα θα πουν αύριο φίλοι, συγγενείς και συμπολίτες της στον Άγιο Χαράλαμπο Ευηνοχωρίου και ώρα 17:00. Η άτυχη 50χρονη διέμενε στην περιοχή με τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.

Η σορός της θα βρίσκεται στον ιερό ναό μισή ώρα νωρίτερα.

Αποχαιρετισμός από μια φίλη της
Την ίδια ώρα συγκινεί μια φίλης της, η οποία την αποχαιρέτησε στα social media: “Μια δυσάρεστη είδηση λύπησε την ψυχή μας σήμερα με μια βαθιά απώλεια για την οικογένεια αλλά και για εμάς τους φίλους της Λιουμπιάνα που έφυγε σαν πουλί, σαν όμορφο λουλούδι με γεμάτα όνειρα για τη ζωή της.

Με το όνειρο γεμάτο για τα παιδιά της που δούλευε πολλές ώρες για να μην στερηθούν τίποτα για να τα εκπαιδεύσει, να τους δώσει το δρόμο της γνώσης. Αλλά τα όνειρά της γκρεμίστηκαν σήμερα την τελευταία μέρα της ζωής της. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας, θα είσαι μια φίλη μια αδερφή για εμάς…”.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα