Μέσι: “Τότε θα σταματήσω το ποδόσφαιρο”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σαουδαραβικό podcast, ο Λίο Μέσι αναφέρθηκε στο μέλλον του στο χώρο του ποδοσφαίρου και στη στιγμή που θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

“Τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσω ότι δεν αγωνίζονται καλά, ότι δεν απολαμβάνω πια αυτό που κάνω και ότι δεν μπορώ πλέον να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, τότε θα πάρω την απόφαση μόνος μου,” είπε ο Μέσι απαντώντας σε ερώτηση για το πόσα χρόνια θα αγωνίζεται

ακόμα.

“Κάνω έντονη αυτοκριτική. Ξέρω πότε παίζω καλά, πότε όχι… Και όταν αισθάνομαι ότι είναι η στιγμή να κάνω το βήμα, σίγουρα θα το κάνω. Αλλά αν συνεχίζω να αισθάνομαι καλά, θα προσπαθήσω πάντα να αγωνίζομαι”, πρόσθεσε ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Παράλληλα ο Μέσι αποκάλυψε ότι θα είχε αποσυρθεί από την Εθνική Αργεντινής αν δεν κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ενώ τόνισε ότι επικεντρώνεται στο Κόπα Αμέρικα.

“Θέλω να απολαύσω τη ζωή μου τώρα. Ημέρα με την ημέρα. Προς το παρόν, ακόμα απολαμβάνω πολύ να παίζω ποδόσφαιρο και γι’ αυτό οπωσδήποτε θέλω να συνεχίσω να παίζω για κάποιο διάστημα ακόμα. Ποιους στόχους έχω ακόμα; Κανένα συγκεκριμένο. Νιώθω τυχερός που έχω καταφέρει να πετύχω όλα όσα έχω ονειρευτεί. Εντός και εκτός γηπέδου”, είπε μεταξύ άλλων το αστέρι της Ίντερ Μαϊάμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέσι, “Τότε,mesi, “tote