Μέσα όλοι!


Το αγωνιστικό μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για την αυριανή – εκτός έδρας – αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί βρέθηκαν από το πρωί τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πραγματοποιώντας την πλέον κρίσιμη προπόνηση των τελευταίων ημερών για δύο λόγους: Ο πρώτος είχε να κάνει με τις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα κι ο δεύτερος με την ετοιμότητα των τραυματιών Ελ Καντουρί – Αουγκούστο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα
έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος και χαρούμενος αφού τόσο ο Βελγομαροκινός όσο κι ο Βραζιλιάνος προπονήθηκαν απρόσκοπτα αποδεικνύοντας την ετοιμότητά τους για το ματς στο Περιστέρι. Πιο συγκεκριμένα, μετείχαν κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στο πρώτο μέρος της προπόνησης όπου το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, όσο και στο δεύτερο, αυτό που αφορούσε αμιγώς την τακτική προσέγγιση του επερχόμενου αγώνα.

Το απόγευμα η αποστολή θ’ αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα και στην οποία μετέχουν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.
Keywords
Τυχαία Θέματα