Με Ζήση και Χάκετ η νίκη της Μπάμπεργκ (video)

Η Μπάμπεργκ νίκησε με 93-86 την Ζάλγκιρις και «έσβησε» το αρνητικό σερί των πέντε ηττών. Ντάνιελ Χάκετ και Νίκος Ζήσης οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την γερμανική ομάδα που είχε σε θέση πρώτου προπονητή τον Ηλία Καντζούρη, αφού ο Αντρέα Τρινκιέρι απουσίαζε λόγω εγχείρησης στον ώμο.

Το πρώτο δεκάλεπτο, ήταν έναν ντέρμπι με την Μπάμπεργκ να εκμεταλλεύεται τον Μούσλι και να προηγείται με 18-12 και την Ζάλγκιρις να απαντάει με τον Γουάιτ, 19-23. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι τα
τελευταία τέσσερα λεπτά. Εκεί η Ζάλγκιρις με τον Μιλάκνι να «πυροβολεί» πίσω από τα 6, 75 κατάφερε να φτιάξει διαφορά 7 πόντων , 44-37 στο ημίχρονο.

Οι Λιθουανοί, πήγαν την διαφορά και στους 8 πόντους (41-48) και κάπου εκεί η Μπάμπεργκ αντέδρασε. Με τον Νίκο Ζήση να σκοράρει, να δημιουργεί και να παίζει άμυνα, η γερμανική ομάδα έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με πέντε πόντους, λίγο πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου, 64-59. Η καλή άμυνα της Μπάμπεργκ συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο, ο Χάκετ με τον Ρούμπιτ ανέλαβαν δράση και η Μπάμπεργκ κατάφερε να πάρει την νίκη.

Ο Ρούμπιτ είχε 22 πόντους, ο Χάκετ 16 και ο Ζήσης 9 με 5 ασίστ, για τους νικητές με τον Γουάιτ να σκοράρει 23 για την Ζάλγκιρις.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 37-44, 64-61 και 93-86.
Keywords
Τυχαία Θέματα