Με Ζαρντέλ και Ζόνας η Μπενφίκα στην Ολλανδία

Μετά από απουσία τριών εβδομάδων επιστρέφει στην αποστολή της Μπενφίκα ο κεντρικός αμυντικός Ζαρντέλ. Το παρών στον αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ θα δώσει και ο έμπειρος φορ Ζόνας!

Η Μπενφίκα έχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Ο Ρουμπέν Ντίας είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική ενώ τραυματίας είναι ο Αργεντινός στόπερ Λέμα. Ο κόουτς Ρουί Βιτόρια αναγκάστηκε να καλέσει
στην αποστολή τον Ζαρντέλ ο οποίος μόλις επέστρεψε σε χαλαρό ρυθμό προπονήσεων από μυϊκό τραυματισμό. Η χρησιμοποίηση του είναι ρίσκο! Στην αποστολή είναι και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της δεύτερης ομάδας Φέρο!

Επιστροφή στην αποστολή σε αγώνα Champions League και για τον έμπειρο φορ και πρώτο σκόρερ πέρσι Ζόνας. Ο Βραζιλιάνος έχει δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές στο πρωτάθλημα φέτος μετά τον τραυματισμό του αλλά επέστρεψε στα γκολ στο κύπελλο, στο εκτός έδρας 3-0 με την Σερτανένσε! Σημαντική λύση για την επίθεση της Μπενφίκα ένας παίκτης ο οποιος σε 155 ματς έχει σκοράρει 123 γκολ με την φανέλα της Πορτογαλικής ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα