Με το Novasports.gr στη Μαδρίτη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία και θέλει να πάρει μια νίκη που θα τον ανεβάσει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά (22:00 Novasports2HD).

Παρακολουθείστε στις 21:00 από τη Web TV του Novasports.gr το pre game της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού
με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στις 22:00 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στις 23:55 δείτε από τη Web TV το post game του αγώνα της Μαδρίτης.

Οι “πράσινοι” καλούνται να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό προφίλ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν θέλουν να φύγουν από τη Μαδρίτη με τη νίκη. Το “τριφύλλι” βρίσκεται στο 6-6 και άπαντες γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου για το συγκεκριμένο ματς, ενώ από την πλευρά του ο Πάμπλο Λάσο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Η “Βασίλισσα” της Ευρώπης μετράει ήδη δέκα νίκες στις δώδεκα αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στην Euroleague.

Η προϊστορία είναι με το μέρος των “μερένχες”, καθώς σε 34 συνολικά αναμετρήσεις, μετρούν 18 νίκες, έναντι 16 του Παναθηναϊκού. Επί ισπανικού εδάφους, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πανηγυρίσει δώδεκα φορές τη νίκη, ενώ το “τριφύλλι” πέντε. Η τελευταία νίκη των “πράσινων” ήταν το 2013, όταν είχαν επικρατήσει 74-73 για το Top 16. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Νταμίρ Γιαβόρ και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).
Keywords
Τυχαία Θέματα