Με το Novasports.gr στη Λαμία

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση της Λαμίας με την Ξάνθη, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή (17:15 Novasports3HD).

Με
τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή, την Κυριακή. Στις 15:00 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Πλατανιά, σε ένα ματς όπου οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη, για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Χανίων βρίσκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.

Στις 17:15 στη Λαμία, η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί την Ξάνθη, σε μια αναμέτρηση την οποία θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσω της Web TV του Novasprots.gr σε live streaming. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 18 βαθμούς.

Την ίδια ώρα, στο γήπεδο «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 22 βαθμούς. Και οι δυο θέλουν τη νίκη, για να κάνουν σημαντικό βήμα για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Τέλος, στις 19:30 στο «AEL FC Arena», η ΑΕΛ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ οι «βυσσινί» θέλουν βαθμούς ή βαθμό, για να αναρριχηθούν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία και να έχουν βλέψεις για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018
Πανιώνιος-ΑΟΚ 3-1
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-4

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς (15:00 Novasports2HD)
Λαμία-ΑΟ Ξάνθη (17:15 Novasports3HD)
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (17:15 Novasports2HD)
ΑΕΛ-Ολυμπιακός (19:30 Novasports1HD)

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018
Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος (19:30 Novasports1HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα