Με την περσινή συνταγή για το «διπλό»

Η ΑΕΚ θέλει να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το κύπελλο Ελλάδος και να φύγει για δεύτερη σερί χρονιά με τη νίκη, που θα της δώσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης (19:30). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την ΑΕΛ και ψάχνουν ένα αποτέλεσμα στο Φάληρο, που θα τους δώσει ώθηση και για τη συνέχεια της «μάχης» για το εφετινό πρωτάθλημα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να έχει ζητήσει
τουλάχιστον ένα γκολ από τους παίκτες του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έτσι ώστε να έχει τον πρώτο λόγο η ομάδα του στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα 3-5-2 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Μπάρκα στην εστία και τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι και Βράνιες στο κέντρο της άμυνας. Οι Γκάλο και Λόπες θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμόες και Κονέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να αγωνιστεί πίσω από τους Λιβάγια και Αραούχο, οι οποίοι θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο της Ένωσης. Θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Μπακασέτας και Μασούντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα