Με συγκέντρωση και ανασταλτική προσοχή

Το πρόγραμμα του Πανιωνίου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν γνωστό πως έχει υψηλού βαθμού επικινδυνότητα. Με ΠΑΟΚ εντός, AEK εκτός και Ολυμπιακό εντός στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς πως οι βαθμοί που μπορεί να διεκδικήσει είναι από ελάχιστοι έως και μηδαμινοί.

Ειδικότερα όταν αναφερόμαστε σε μια νέα
ομάδα, με πολλές αλλαγές, που θέλει ακόμα δουλειά και δεν έχει βρει την απαραίτητη αγωνιστική χημεία.

Οι πειραματισμοί του Ζοσέ Ανιγκό σε συστήματα και επιλογές ποδοσφαιριστών για το αρχικό σχήμα συνεχίζονται με τον Γάλλο να ψάχνει τους ιδανικούς παίκτες, αλλά και την ιδανική «συνταγή» για τις επιτυχίες.

Το 3-4-3 κόντρα στον ΟΦΗ παρουσίασε πολλές αμυντικές αδυναμίες και εάν οι Κρητικοί βρήκαν τόσους πολλούς χώρους για να «χτυπήσουν» ο πολύ πιο ποιοτικός ΠΑΟΚ γίνεται αντιληπτό πως μπορεί να δημιουργήσει πολλά περισσότερα ρήγματα.

Εάν επιλέξει πάλι το ίδιο σύστημα ο Γάλλος τότε θέλει τρεξίματα και από τους 10 που θα βρίσκονται μπροστά από τον Μανοϊλοβιτς. Δεν περισσεύει κανείς, ούτε φυσικά μπορεί κανείς να μαρκάρει με τα… μάτια.

Ο ΠΑΟΚ και φορμαρισμένος είναι και τεράστια δίψα για τον τίτλο έχει και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πάρει τη νίκη.

Ο Πανιώνιος αρχικά αυτό που έχει να κάνει, με όποιο σύστημα και αν επιλέξει ο Ανιγκό, είναι να παλέψει για την κάθε μπάλα και φυσικά να μην δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην ανασταλτική του λειτουργία.
Keywords
Τυχαία Θέματα