Με πολλές σκέψεις ....

Αν οι δοκιμές της τεχνικής ηγεσίας στις τελευταίες προπονήσεις πριν από κάθε αναμέτρηση αντικατοπτρίζουν τις σκέψεις της για το αρχικό σχήμα του αγώνα που ακολουθεί, τότε ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πολλά στο μυαλό του για τον αυριανό, εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ θέλει όσο τίποτα άλλο να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό, νικηφόρο σερί του αλλά γνωρίζει πως κάτι τέτοιο μόνον εύκολο δε θα είναι κόντρα σε μια ομάδα που, με νέο προπονητή τον Τραϊανό Δέλλα, επιχειρεί την αντεπίθεσή της. Παρόλα αυτά, το σημαντικότερο για τον Ρουμάνο
τεχνικό είναι η απόδοση της ίδιας της ομάδας του. Σ’ επίπεδο προσώπων, αναγκαστικά απών λόγω τραυματισμού είναι μόνον ο Δημήτρης Πέλκας. Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμειναν οι Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Μυστακίδης αλλά και οι Μπρκιτς, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς που δεν υπολογίζονται.

Στην αποστολή μάλιστα, συμπεριλήφθηκε για δεύτερη διαδοχική φορά – μετά τον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης, ο Αζεβέντο κι αν ληφθούν υπ’ όψη οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν δε θα είναι μόνον για να πάρει ... «αέρα» από την προετοιμασία της νέας του ομάδας σε συνθήκες αγώνα. Κι αυτό γιατί στο 4-2-3-1 που σταθερά εφαρμόζει ο Ρουμάνος τεχνικός, ο Βραζιλιάνος τοποθετήθηκε κανονικά στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχοντας δεξιά του κατά σειρά τους Μαλεζά, Βαρέλα, Μάτος, μπροστά από τον Πασχαλάκη. Κάνιας και Σάκχοφ ερίζουν για μια θέση στο πλευρό του Μαουρίσιο στα αμυντικά χαφ, έχοντας ανάμεσα και μπροστά τους τον Μπίσεσβαρ. Αν ο Βιεϊρίνια κριθεί απόλυτα έτοιμος από άποψη δυνάμεων και φυσικής κατάστασης λόγω της καταπόνησης από τις διαδοχικές αναμετρήσεις, τότε θα ξεκινήσει στη φυσική του θέση, δεξιά του Μπίσεσβαρ, ειδάλλως Λημνιός και Κάμπος διεκδικούν εξίσου τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Πιο απλά φαίνονται τα πράγματα γι’ αριστερά όπου ο Μακ παρουσιάζεται ως ... κραταιός, ενώ στην κορυφή αναμένεται να βρεθεί ο Πρίγιοβιτς.

Η επιβεβαίωση ή η διάψευση αντίστοιχα όλων αυτών θα προκύψει περίπου μια ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα (Γήπεδο Παναιτωλικού, 15.00) με την επίσημη ανακοίνωση της αρχικής ενδεκάδας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα