Με μία απουσία η προπόνηση της Εθνικής

Με μία απουσία έλαβε χώρα το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος για το «παράθυρο» του Οκτωβρίου και τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Ολλανδία (16/10). Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν είχε στη διάθεσή του τον Παντελή Χατζηδιάκο, ο οποίος θα ενσωματωθεί τα μεσάνυκτα στην αποστολή.

Αιτία της καθυστερημένης άφιξής του οι υποχρεώσεις την Κυριακή (08/10) με την Κάλιαρι, με τις οποίες δεν μπόρεσε να βρει πτήση και να είναι παρών στην προπόνηση της Ριζούπολης.

Τώρα όσον αφορά το πρόγραμμα αυτό έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι δεν είχαν υποχρεώσεις την Κυριακή μετά το καθιερωμένο ζέσταμα

έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο σε μεγάλη ένταση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποφόρτιση.

Αισιοδοξία επικρατεί για την κατάσταση του Βαγγέλη Παυλίδη που κτύπησε την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Το ίδιο ισχύει και για τον Γαλανόπουλο που έλειψε από το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην προπόνηση ξεχώρισαν οι επιστροφές, Κωνσταντέλια, Σάλιακα, Διούδη και Γαλανόπουλου.

Για το ματς με την Ιρλανδία ο Γκουστάβο Πογέτ θα δουλέψει τα πλάνα τους στις κλειστές προπονήσεις της Τρίτης και Τετάρτης, με αυτή την αναμέτρηση να είναι το μόνο που υπάρχει στο μυαλό των διεθνών.

Τέλος, αντικείμενο θαυμασμού έγιναν ο Ουρουγουανός προπονητής και οι παίκτες του από τον κόσμο που έδωσε το παρών στην ανοιχτή προπόνηση της Δευτέρας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και ο Φώτης Ιωαννίδης μάλιστα ήταν αυτοί που… αποθεώθηκαν περισσότερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα