Με φόντο τους "8" ο Ολυμπιακός!

Με τρομερή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο και το τελευταίο δεκάλεπτο, οι "ερυθρόλευκες" νίκησαν τη Χιρόνα με 65-60 και με νίκη ή ήττα κάτω από 5 πόντους, περνάνε στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Το σημερινό παιχνίδι για τις παίχτριες του Κώστα Μίσσα ήταν κομβικής σημασίας. Παίζοντας εντός έδρας, ήταν υποχρεωμένες να νικήσουν την Χιρόνα για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στο final 8 του Eurocup γυναικών.

Πράγματι, οι "ερυθρόλευκες" μπήκαν πολύ
δυνατά στον αγώνα, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με 19-13 στην ά περίοδο.Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ολυμπιακό να προηγείται 31-24 και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Η γ' περίοδος άνηκε εξ ολοκλήρου στις φιλοξενούμενες, που με επιμέρους σκορ 10-22, πέρασαν μπροστά με 41-46.Η διαφορά έφτασε μέχρι και στους 6 με το σερί της Χιρόνα να φτάνει το 13-4. Τότε ξεκίνησε η αντεπίθεση του Ολυμπιακού, που με 24-14 και τρομερή άμυνα στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Για τις νικήτριες η Μάλτση ήταν εξαιρετική με 13π, 5ρ, 3α και 3κλ. Από τις Ισπανίδες, διακριθείσα η Νικόλ Ρομέο με 22π. Καθοριστική για τον ΟΣΦΠ και η Μακόλεϊ με 15π, 6ρ και ένα καθοριστικό τρίποντο στο τέλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα