Με δική τους σειρά ο Superman και η Lois του CW

Lois & Clark αλά Arrowverse.

Σειρά απευθείας μέσα από το "Supergirl" θα έχουμε σε λίγο καιρό, αφού το CW ετοιμάζει νέα, ξεχωριστή σειρά για τον Superman του Tyler Hoechlinκαι την Lois Lane της Elizabeth Tulloch. Το νέο spin-off, όπως επιβεβαιώνει το IGN, είναι κι επίσημα σε ενεργή ανάπτυξη.

Η

νέα σειρά θα χτιστεί στις πρόσφατες αλλά και επερχόμενες εξελίξεις που βλέπουμε στο "Supergirl" και θα επικεντρώνεται στις πιέσεις που δέχονται οι Lois και Superman για να κατορθώσουν μια ισορροπία μεταξύ καριέρας, υπερηρωικών ευθυνών και ανατροφής ενός παιδιού. Το παιδί αυτό θα εισαχθεί στο επερχόμενο crossover "Crisis on Infinite Earths", μιας και πρόκειται για μια τροπή που επίσης εξηγεί το γιατί το ζευγάρι περνάει τόσο χρόνο "εκτός σκηνικού" στις πρόσφατες σεζόν του "Supergirl".

Hoechlin ως Superman και Tulloch ως Lois Lane.

Με την παραγωγή να αναλαμβάνει -ποια άλλη;- η εταιρεία Berlanti Productions σε συνεργασία με την Warner Bros. Television, το "Superman & Lois" θα έχει στο σενάριο και την εκτέλεση παραγωγής τον Todd Helbing, πρώην showrunner του "The Flash". Greg Berlanti, Sarah Schechter και Geoff Johns θα λάβουν κι αυτοί μέρος στην εκτέλεση παραγωγής.

Προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί επιπρόσθετες προσθήκες στο cast και τους συντελεστές, αν και δεν θα πέφταμε απ' τα σύννεφα αν μαθαίναμε πως ο Lex Luthor του Jon Cryer θα έρθει για κάποιον επαναλαμβανόμενο ρόλο. Αν και ο Lex έχει φύγει από το τοπίο από τον τέταρτο κύκλο, ωστόσο ξέρουμε πως θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο επερχόμενο, ετήσιο crossover των σειρών του Arrowverse. Επίσης, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ούτε κάποιο cast σχετικά με το παιδί των Lois και Clark.

Να σημειώσουμε πως το εν λόγω "Superman & Lois" πρόκειται για το δεύτερο Arrowverse spinoff που ανακοινώνεται επίσημα φέτος, καθώς πρόσφατα μάθαμε πως η τελευταία σεζόν του "Arrow" θα ανοίξει τον δρόμο για μια νέα σειρά ονόματι "Green Arrow and the Canaries", με την Mia Smoak (Katherine McNamara), κόρη του Oliver Queen και της Felicity Smoak, να ενώνει τις δυνάμεις της με την Laurel Lance (Katie Cassidy) και την Dinah Drake (Juliana Harkavy). Άλλες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά δεν υπάρχουν. Ωστόσο, στην 7η σεζόν του "Arrow" ρίξαμε μια ματιά στο μέλλον και πιο συγκεκριμένα στο έτος 2040 όπου οι Canaries είναι ενεργές, με το το επερχόμενο crossover, "Crisis on Infinite Earths", να λέγεται ότι θα φέρει μεγάλες αλλαγές που θα επηρεάσουν όλο το Arrowverse.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Ακυρώσεις και ανανεώσεις 2019 Νέα eSports σειρά από τον Johnny Galecki στο NBC Νέα κωμική σειρά βασισμένη στα eSports είναι στα σκαριά από το CBS

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα