Μαρτίνς: “Στον Ολυμπιακό έχω ό,τι χρειάζεται ένας προπονητής” (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024, μία κίνηση της διοίκησης της ομάδας του Πειραιά που δείχνει την εξαιρετική σχέση μεταξύ των ανδρών αλλά κυρίως την εμπιστοσύνη που έχει ο ένας στον άλλο.

Το έργο του Πορτογάλου τεχνικού είναι δεδομένα πετυχημένο και το

ποδόσφαιρο που έχει παίξει η ομάδα του Ολυμπιακού κοινά αποδεκτό ως το καλύτερο στην Ελλάδα. Μπορεί η απόδοση της ομάδα φέτος να μην είναι εκείνη που θα ήθελε προπονητής, παίκτης και κόσμος αλλά τα προβλήματα με τον covid19 και με τους τραυματισμούς έβαλαν πολλά εμπόδια.

Πλέον αυτά δείχνουν να ξεπερνιούνται και η ομάδα να βρίσκει τα πατήματά της. Η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους που μπορεί να αμφισβητούσαν την εμπιστοσύνη προς τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του λέγοντας: “Ήταν αυτό που ήθελα, είμαι εξαιρετικά στον Ολυμπιακό, ο σύλλογος αυτός είναι πολύ μεγάλος, εδώ έχω ότι ακριβώς θέλω για να δουλέψω, ο Ολυμπιακός παρέχει ό,τι χρειάζεται ένας προπονητής. Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα συνεχίσω μαζί με την ομάδα την σκληρή δουλειά να πετυχαίνουμε πάντα τους στόχους μας”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το αήττητο του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε: “Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν είναι απο τους διεκδικητές του τίτλου, όμως εμείς δεν θα πάμε στην Θεσσαλονίκη για να κρατήσουμε το αήττητο μόνο, εμείς πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί όπως πρέπει και θα παρουσιαστούμε στο ματς όπως πρέπει. Περιμένω να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι και από εμάς να κάνουμε ένα μεγάλο και δυνατό παιχνίδι ώστε να κερδίσουμε και όχι απλά να κρατήσουμε το αήττητο. Όλοι οι παίκτες είναι σε ετοιμότητα, ο Ονιεκούρου έχει επιστρέψει και είναι καλά, ο Αγκιμπού προπονήθηκε κανονικά, ο Γκάρι το ίδιο, όπως και ο Σισέ. Ο Παπασταθόπουλους επίσης είναι έτοιμος να αγωνιστεί, όπως είπα θα πάμε για να κερδίσουμε“.

Keywords
Τυχαία Θέματα