Μαρτίνς: «Όλοι ενωμένοι για το πρωτάθλημα» (video)

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδεικό, όπως δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στους Βοιωτούς, τόνισε πως το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η κορυφή.

Παράλληλα
μίλησε για το Ελληνικό πρωτάθλημα, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Φορτούνη, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης του και δείτε τη όλη στο video...

«Σαν προπονητής του Ολυμπιακού θέλω να πω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό πρωτάθλημα, με καλές ομάδες και θα είναι ανταγωνιστικό. Και θέλω να πω στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για αυτό το προϊόν και θέλουν να το προβάλουν ότι θέλω να μιλάμε για το ποδόσφαιρο και να ασχολούμαστε με τα ποδοσφαιρικά. Θέλω να αφήσω οτιδήποτε άλλο έξω. Θέλω να βλέπουμε από καλές ομάδες ωραία και ανταγωνιστικά παιχνίδια και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το προϊόν που λέγετε ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Φορτούνη: «Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο για να παίξει κάποιος καλά είναι η μεγάλη επιθυμία. Θα πρέπει να του αρέσει και να απολαμβάνει αυτό που κάνει. Πρέπει να έχει όρεξη για να παίζει και όρεξη για να προσφέρει. Είναι πολύ ευχάριστο που ο Φορτούνης απολαμβάνει να παίζει για τον Ολυμπιακό. Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για ποδοσφαιριστές, αλλά για τον Κώστα αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι ένας παίκτης με εξαιρετικό ταλέντο. Ακόμη δεν έχουμε δει τι μπορεί να κάνει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν έχει δείξει μέχρι σήμερα αυτά που μπορεί να κάνει. Είναι πολύ συγκεντρωμένος στον στόχο του. Απολαμβάνει αυτό που κάνει και σας υπόσχομαι ότι θα δείτε πολύ ωραία πράγματα από τον Φορτούνη αυτή τη χρονιά. Κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα, είναι πολύ ταλαντούχος, έτσι θα συνεχίσει να δουλεύει, με αυτή την ένταση, την επιθυμία»

Για τις μεταγραφές: «Η μεταγραφική περίοδος είναι πολύ μεγάλη. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί μέχρι αυτή να τελειώσει. Αυτό δεν μπορεί να το συζητήσει μαζί σας ένας προπονητής. Είμαι ικανοποιημένος από το σκεπτικό που έχουν οι παίκτες που ανήκουν στην ομάδα. Το πρώτο που σκεπτόμουν ήταν να έχω παίκτες που θέλουν να παίζουν για τον Ολυμπιακό και θα έχουν τη νοοτροπία νικητή. Έχουμε φτιάξει μια ομάδα που έχει ως στόχο να παίζει σε όλα τα παιχνίδι σε οποιαδήποτε διοργάνωση για τη νίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα