Μαρτίνς: "Μας τιμώρησε το λάθος του Σισέ"

Μαρτίνς: "Μας τιμώρησε το λάθος του Σισέ"vkonstanΤετ, 12/02/2020 - 00:36

O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μαρσέιγ και στάθηκε στα ατομικά λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του. Συγκεκριμένα είπε:

Για τα λάθη του Ολυμπιακού

"Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, δεν κινδυνεύσαμε, με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Η Μαρσέιγ μας απείλησε μόνο με

τα πέναλτι. Το πέναλτι μας τιμώρησε. Τα λάθη μας κόστισαν. Τιμωρηθήκαμε από αυτή την ήττα. Όλα είναι ανοιχτά, όλα εξαρτώνται από εμάς. Προετοιμάσαμε το παιχνίδι καλά, αλλά τιμωρηθήκαμε από το λάθος μας στο πρώτο πέναλτι. Σε φασεις που ήταν κίτρινες κάρτες για εμάς δεν δόθηκε τίποτα σε αντίθεση με εμάς. Ειναι άσχημο στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη να μην υπάρχουν μπάλες σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα".

Για την εικόνα του ματς

"Πρέπει να αναγνωρίσω πως από το πρώτο μέχρι το δεύτερο γκολ της Μαρσέιγ η ομάδα μας δεν ήταν δημιουργική., Προσπαθήσαμε τεά αλλά ο διαιτητής με πολλές διακοπές έκοψε τον ρυθμό μας χωρίς δικαιολογία. Ήταν ένα παιχνίδι με καλές προϋποθέσεις για εμάς, θα μπορούσαμε να έχουμε λύσει το θέμα της πρόκρισης, αλλά τώρα πρέπει να το κάνουμε απέναντι στην Πόρτο". 

Για το παιχνίδι με την Πόρτο

"Είναι ένας τελικός και εξαρτάται από εμάς. Θα παλέψουμε για την πρόκριση".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός Μαρσέιγ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο πρώτο πέναλτι που κέρδισε η Μαρσέιγ και στον τρόπο με τον οποίο επηρεάστηκε ο Ολυμπιακός. Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 00:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα