Μαρσέλο Λίπι: Φαβορί για το σκουντέτο η Ίντερ

Μαρσέλο Λίπι: Φαβορί για το σκουντέτο η ΊντερsdimolitΤετ, 02/10/2021 - 23:00

Ο Μαρσέλο Λίπι έδωσε το προβάδισμα στην Ίντερ σε ότι αφορά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στη Serie A. Η Μίλαν βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας, 2 πόντους πίσω ακολουθεί η Ιντερ, ενώ έρχεται και η Γιουβέντους 7 βαθμούς πιο πίσω αλλά με παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μετά τον

αποκλεισμό από τα κύπελλα Ευρώπης, τέθηκε εκτός και στο κύπελλο Ιταλίας μετά το 0-0 στο Τορίνο με τη Γιουβέντους (1ο ματς 1-2 στο Μιλάνο). Ο Λίπι δίνει πλεονέκτημα στην Ίντερ καθώς μοναδική της υποχρέωση πλέον είναι αποκλειστικά το σκουντέτο.

''Ο δρόμος για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα είναι μακρύς όμως υπάρχουν αρκετά που πρέπει να λάβουμε υπόψιν'' είπε ο άλλοτε τεχνικός της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας στο Sky Sport Italia.

''Κάποιες ομάδες έχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη (Champions και Europa League), άλλες στο κύπελλο Ιταλίας. Όλες αυτές παλεύουν για τον τίτλο. Η Ίντερ έχει στόχο μονάχα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι ένα πλεονέκτημα που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Είναι αλήθεια πως οι μεγάλες διοργανώσεις σου δίνουν ενέργεια, όμως στο μέλλον, οι λιγότερες υποχρεώσεις μετράνε''.

 

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Ο Μαρσέλο Λίπι έδωσε το προβάδισμα στην Ίντερ σε ότι αφορά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στη Serie A. Article publish on Τετ, 02/10/2021 - 23:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα