Μαρότα: «Δεν έφυγε λόγω Αλέγκρι ο Μπονούτσι»

Στους λόγους για τους οποίους ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τη Γιουβέντους αναφέρθηκε ο διευθυντής του συλλόγου Τζουζέπε Μαρότα, εξηγώντας ότι ο Ιταλός αμυντικός δεν πήγε στη Μίλαν εξαιτίας του προπονητή Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο 30χρονος διεθνής φόρεσε τη φανέλα των «ροσονέρι» μετά τη μεταγραφή του ύψους 42 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο και οι περισσότεροι θεώρησαν το γεγονός συνέπεια της ρήξης του με τον 50χρονο τεχνικό.

«Θέλω
να τονίσω ότι ο Μπονούτσι δεν έφυγε λόγω του Αλέγκρι. Δεν ήταν εκείνος η αιτία. Ημασταν ήδη προετοιμασμένοι για τη φυγή του, επειδή, στις συζητήσεις μας μαζί του, ο Μπονούτσι είχε εκφράσει δυσαρέσκεια», ανέφερε ο Μαρότα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Giornale».

«Η αποχώρηση που δεν περίμενα ήταν εκείνη του Ντάνι Αλβες. Επεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Φαινόταν αρχικά ότι θα πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά μετά εμφανίστηκε η Παρί. Μάλιστα, συγκρούστηκα μαζί του επειδή ήθελα, ως επαγγελματίας, να δείξει σεβασμό στη Γιουβέντους», σχολίασε.

Τέλος, αναφερόμενος στη συνεργασία του με τη διοίκηση, υπογράμμισε ότι «το ταξίδι μου με τη Γιουβέντους δεν έχει τελειώσει, επειδή υπάρχει η πρόκληση της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε άλλο σύλλογο. Όταν ο Αντρέα Ανιέλι μου ζητήσει να φύγω, μόνη προοπτική είναι η ιταλική ομοσπονδία».
Keywords
Τυχαία Θέματα