Μαρκ Λόπεζ: “Αυτή τη στιγμή είναι όλα θετικά για τον Ναδάλ”

Ο Ισπανός προπονητής υποστήριξε πως ο Ναδάλ – για την ώρα – βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και τόνισε πως θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του Wimbledon.

“Υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Αυτή η επιφάνεια δεν συγχωρεί τίποτα, όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Προπονούμαστε με τενίστες που σερβίρουν πολύ καλά.

Αυτή τη στιγμή, όλα είναι θετικά. Το θέμα των ποδιών, που ήταν πάντα το πιο ανησυχητικό, είναι εντάξει. Πρέπει να ολοκληρώσουμε την προσαρμογή της προπόνησης του. Την Τετάρτη έπαιξε πολύ καλά στο exhibition

εναντίον του Βαβρίνκα και τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα του 1ου γύρου της Τρίτης στο Wimbledon.

Μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από πολλά πράγματα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ράφα ακόμη προπονείται. Αυτό που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα είναι να νιώθεις πιο άνετα σε αυτή την επιφάνεια, στην οποία σχεδόν δεν παίζεις για όλη τη χρονιά. Ο Ράφα δεν έχει παίξει εδώ τα τρία τελευταία χρόνια. Όλες οι προπονήσεις βοηθούν, ακόμα και εκείνες στις οποίες δεν αισθάνεσαι καλά, γιατί σε βοηθούν να διορθώσεις τα πράγματα για την επόμενη φορά“, δήλωσε ο Μαρκ Λόπεζ.

Όσον για τον Φρανσίσκο Τσερούντολο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Ναδάλ, είπε: “Έπαιξε πολύ καλά στο Μαϊάμι (ο Τσερούντολο έφτασε στους ημιτελικούς). Δεν έχουμε αναλύσει ακόμα την κλήρωση, αλλά όλοι οι αντίπαλοι στο χορτάρι είναι δύσκολοι επειδή είναι μια ξεχωριστή επιφάνεια και αυτός προέρχεται από τη νίκη σε έναν δυνατό αγώνα στο Queen’s (νίκη επί του Πέδρο Μαρτίνεζ)“.

Keywords
Τυχαία Θέματα