Μαργαρίτης: «Δεν το παρατήσαμε ποτέ!» (video)

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδωσε τη δική του εξήγηση για την πρόκριση που πήραν οι «ασπρόμαυροι» στην επόμενη φάση του BCL.

Στο γεγονός ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν παράτησαν ποτέ την προσπάθεια να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, ακόμη κι όταν όλα έμοιαζαν τελειωμένα, απέδωσε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης
την επιτυχία της ομάδας του να περάσει στους «16» του θεσμού.

Ο αρχηγός του «Δικέφαλου», σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέντσπιλς (6/2) στη Λετονία, αφού τόνισε την ικανοποίησή του για την πρόκριση, την οποία αφιέρωσε στους φίλους του ΠΑΟΚ (και ειδικά σε αυτούς τους έξι που ήταν παρόντες στο γήπεδο), είπε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή ήμασταν μια καινούργια ομάδα. Δυστυχώς δεν είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα. Το πιστέψαμε, όμως, και βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό στη συνέχεια. Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, δώσαμε όλοι το 100%. Καταφέραμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση, να παίζουμε καλύτερα παιχνίδι με το παιχνίδι και πήραμε την πρόκριση».

Τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα που είπε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μετά την πρόκριση που πήρε ο ΠΑΟΚ στη Λετονία, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο σχετικό βίντεο που ανήρτηση η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα