Μανωλόπουλος: «Να αφήσουμε πίσω τη νίκη με τον Παναθηναϊκό» (video)

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Στρασμπούρ, πως η ομάδα θα πρέπει να αφήσει πίσω της τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Δεν έχουμε κάνει προπόνηση, έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι και ελπίζω να προλάβουμε να κάνουμε προπόνηση. Θα δούμε βίντεο τον αντίπαλο, θα μιλήσουμε και θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Να ξεχάσουμε τη νίκη
με τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσουμε. Σε όποιον δουλεύει σκληρά νομίζω ότι του αξίζει το καλύτερο. Η διοίκηση και ο Πρόεδρος έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο οικονομική, είναι πάνω από την ομάδα και ασχολείται πολλές ώρες. Υπάρχει καθημερινή επαφή, έχει μεγάλη αγωνία και πιστεύω πως του άξιζε αυτή η νίκη. Άξιζε η ΑΕΚ να πάει στον τελικό. Είναι πολύ σημαντική νίκη, υπάρχει συνέχεια στην ομάδα, κάναμε μία μεγάλη νίκη αλλά αν με ρωτήσεις αν είναι έτοιμη η ομάδα θα πω πως δεν είναι έτοιμη. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αρχές Νοεμβρίου. Πιστεύω πως ο Ντίξον είναι σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας, είναι μια καλή ομάδα, πρωταγωνιστεί, έχουμε την τακτική μας, ωστόσο έπαιζε αρκετά καλά».
Keywords
Τυχαία Θέματα