Μανωλόπουλος: «Απαράδεκτο που δεχτήκαμε 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στην καλή εμφάνιση του Πανιωνίου, ενώ τόνισε πως ήταν απαράδεκτο που η ΑΕΚ δέχτηκε 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. «Ήταν ένα ματς που οι 50 πόντοι που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν κάτι το απαράδεκτο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, δεχθήκαμε μόλις 23 πόντους και αυτό νομίζω λέει όλη την αλήθεια για το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καθόλου καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον
Πανιώνιο και στους προπονητές του, για την πολύ καλή δουλειά. Ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και ήρθαν για να κερδίσουν το ματς. Έπαιξαν πολύ κλειστά στην άμυνα, μας άφησαν τα σουτ, ενώ εμείς δεν σουτάραμε καλά. «Ήταν ένα ματς που οι 50 πόντοι που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν κάτι το απαράδεκτο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, δεχθήκαμε μόλις 23 πόντους και αυτό νομίζω λέει όλη την αλήθεια για το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καθόλου καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στους προπονητές του, για την πολύ καλή δουλειά. Ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και ήρθαν για να κερδίσουν το ματς. Έπαιξαν πολύ κλειστά στην άμυνα, μας άφησαν τα σουτ, ενώ εμείς δεν σουτάραμε καλά» δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου.

Τέλος συμπλήρωσε για το αν είναι ευχαριστημένος από το κίνητρο των παικτών του: «Εννοείται, είναι το πρώτο πράγμα που είπα πριν από το παιχνίδι, ότι πρέπει να έχουμε κίνητρο. Τους είπα ότι ο Πανιώνιος είχε μεγαλύτερο κίνητρο. Η διαφορά ήταν τεράστια στο πως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και στο πως παίξαμε στο δεύτερο».
Keywords
Τυχαία Θέματα